Elektronikmontörer/operatörer sökes!

Elektronikmontörer/operatörer sökes!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand innefatta processövervakning, materialhantering, löpande underhåll, avsyning samt kretskortsmontering och kretskortsreparation. Det kan även ingå viss uppdatering och felsökning i ditt arbete.

Formell kompetens
  • Du har godkänd gymnasieutbildning, gärna med elektronikinriktning. alternativt har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
  • Kvalitetstänk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Du måste vara flexibel gällande arbetstider eftersom arbetet bedrivs på skift
  • Körkort B samt tillgång till bil är ett krav
  • Lödcertifikat är meriterande men inget krav
Bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har monterat och gärna erfarenhet av att löda, samt är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Vi ser att du har ett stort intresse för teknik och tillverkning.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid (skift)/Vårgårda

Tillträdesdag

Omgående/ efter överenskommelse.

Information

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill arbeta som elektronikmontör/operatör på ett spännande och marknadsledande teknikföretag.