Utvecklingsingenjör sökes till innovativt företag!

Utvecklingsingenjör sökes till innovativt företag!

Är du en utbildad ingenjör inom elektronik, mekanik eller teknisk fysik och intresserad av att arbeta med mjukvaruutveckling inom säkerhetsforskning inom bilindustrin? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som Utvecklingsingenjör ingå i ett team där ni tillsammans arbetar med mjukvaruutveckling för aktiv säkerhetsforskning inom bilindustrin. Det kommer bland annat innebära att du får vara med att utveckla samt implementera algoritmer och verktyg som är med och bidrar till framtidens säkerhetsfunktioner i främst fordonsbranschen. Din roll som Utvecklingsingenjör kommer du att vara med och utveckla programvaru- och mjukvarubaserade verktyg för att stödja testning och utveckling av nya aktiva säkerhetsfunktioner och innovationer. Du kommer ha kontakt med forskare inom branschen dagligen och får möjligheten att vara med och påverka något så viktigt som människors säkerhet.

Din profil

Som Utvecklingsingenjör hos vår kund ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att delta i diskussioner och bidrar till problemlösningar. Vi tror också att du har ett stort intresse för utveckling och gillar att utmana redan befintliga lösningar för att ständigt vara med och förbättra samt se nya möjligheter. Utöver detta ser vi att du har en civilingenjörsutbildning inom Elektronik, Mekatronik, Teknisk Fysik eller motsvarande utbildning med goda kunskaper inom elektroteknik.

Skallkrav:
  • Ingenjörsutbildning inom Elektronik, Mekatronik eller Teknisk Fysik
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet inom fordonsindustrin
  • Kunskaper om radar, CANbus eller liknande system
  • Kunskaper i Labview, Simulink / Matlab, C/C++, .Net
  • God förståelse för inbyggda system mot fordonsindustrin genom tillexempel examensarbete.
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Vårgårda
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Vårgårda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar med utveckling och produktion av aktiva och passiva säkerhetssystem för bilar. De ligger i framkanten av sin bransch och arbetar bland annat med system för framtidens självkörande bilar. De erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att utvecklas.
Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.