Innovationsingenjör sökes till innovativt företag!

Innovationsingenjör sökes till innovativt företag!

Har du en teknisk utbildning och vill vara med och bidra till att förbättra människors vardag och säkerhet? Vill du arbeta på ett nytt sätt och få vara med och påverka framtidens syn på säkerhet? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Innovationsingenjör är en ny roll där du själv kommer att få vara med och utveckla rollen utifrån den grund som företaget tagit fram idag. Du kommer bland annat att undersöka nya affärsområden som kan vara intressanta för företaget att arbeta med. De har i dagsläget tagit fram ett antal områden som Innovationsingenjören kommer att få börja med att gå igenom och utvärdera. Om det är så att ni kommer fram till att området är bearbetningsbart kommer du att få ta fram förslag på tekniska lösningar. Du kommer i din roll som Innovationsingenjör att arbeta som projektledare och ta fram projektplaner. De olika projekten kan komma att se väldigt olika ut sett till tid och storlek.

Din profil

Som Innovationsingenjör hos vår kund ser vi att du är en person som gillar utmaningar och tänka utanför boxen. Det är dina idéer som kommer att kunna förbättra människors säkerhet och det är viktigt att du drivs av nya idéer. Vi tror också att du är lösningsorienterad då det är du som kommer att ta fram förslag på tekniska lösningar.
Utöver detta tror vi att du har en ingenjörsutbildning med teknisk inriktning, gärna mot innovation. Det är också viktigt att du har en känsla för "start-ups" och entreprenörskap samt någon efterenhet av projektledning.

Skallkrav:
  • Ingenjörsutbildning med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av "start-ups"/ entreprenörskap
  • Erfarenhet av projektledning
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet och god förståelse för fordonsindustrin.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Vårgårda
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Vårgårda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar med utveckling och produktion av aktiva och passiva säkerhetssystem för bilar. De ligger i framkanten av sin bransch och arbetar bland annat med system för framtidens självkörande bilar. De erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att utvecklas.
Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.