Produktionsingenjör inom ytmontering

Produktionsingenjör inom ytmontering

I din roll som Produktionsingenjör har du kontaktyta över hela företaget. Du är ansvarig för de produktionstekniska frågorna för ytmonteringsprocesserna både i utvecklingsfasen och i befintlig serie produktion. Som Produktionsingenjör kommer du främst jobba med second line support och vara med vid drifttagningen av ny produktionsutrustning för att sedan ta ansvaret att koordinera förbättringsarbetet enligt med Kaizen filosofin. Du kommer vara länken mellan processingenjörerna, processägarna samt produktion och leda både stora och små förändringsprojekt.

Tillsammans med en grupp på cirka 10 person och du kommer jobba både självständigt och i team, samt vid behov kunna vara mer "hands on".

Du ansvara för bl.a.
 • Kvalitetssäkring av produktionsprocessen
 • Koordinera/sammanställa pågående förbättringsarbeten
 • Arbete för en ergonomisk och säker arbetsmiljö
 • Felsökning och analys av produktionsprocessen
 • Projektledning av förändringsprojekt
Kvalifikationer:
 • Högskoleutbildning inom maskin/elektronik eller motsvaranden yrkeserfarenhet
 • God allmän teknik/maskinkunskap
 • Erfarenhet av ytmontering
 • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du positiv attityd och god initiativförmåga, ett personligt engagemang och en god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna växla mellan att se helhetsperspektiv och gå ner på detaljnivå. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk, noggrann och tycker om att nå resultat samt att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet från:
 • Automotive
 • Projektledning/koordinering
 • Produktionsteknik inom ytmontering
Kund:
Veoneer

Omfattning:
Heltid som konsult via Dfind Science and Engineering med stor chans till fastanställning hos kund efter 6 månader

Start: 2019-02-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-01-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontakta Per Lind för mer information
per.lind@dfind.se, +46 703 772588

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Mer info
Kontaktperson Per Lind
Telefon 0703772588
Område Vårgårda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 27 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta i en internationell organisation som ligger i framkant med teknikutveckling och produktion av Active Safety produkter för personbilar? Gillar du att vara i centrum där det händer?