Processingenjör med inriktning mot automation

Processingenjör med inriktning mot automation

Har du erfarenhet av industrialisering inom automation?

Då kan detta vara rätt tjänst för dig?

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i en grupp av produktion/processingenjörer som ansvarar för de automatiserade processerna i kameramonteringen och vara del av det team som driver kundens processer och avancerade produktion framåt.

Tjänsten är varierande då den är en kombination av hands-on i produktionen och administrativa arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att jobba med utveckling av nya tillverkningsprocesser/utrustningar och metoder. Men främst fokus på processen kring robototisering. Där bland annat kravställning, anskaffning och drifttagning av robotar och kringutrustning ingår.

Du kommer även jobba med industrialisering och analyser av nya produkter och jobba tvärfunktionellt med inköp, produktutveckling och produktion, samt med internationella kunder och leverantörer.

Veoneer är ett elektronikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer aktiva säkerhetstillämpningar i personbilar. Där produceras främst aktiva radar- och kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Kunden jobbar inom teknikens framkant i en internationell miljö med spännande utmaningar inom teknik, produktutveckling och produktion.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant högskoleingenjörsutbildning och/eller erfarenhet inom elektronikproduktion och industrialisering av elektroniska produkter samt erfarenhet av drifttagning av ABB robotar och kunskap i robotstudio.

För att lyckas i rollen bör du ha förmåga och intresse av att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du är självgående och kunskapssökande, du trivs att arbeta i team och vill vidareutvecklas inom process och produktionsteknik.

Du har lätt att lära dig och kan sätta dig in i olika typer av tekniska problem och vill arbeta med problemlösning. Du ska vara socialt orädd, gilla varierande arbetsuppgifter och har ett stort intresse för teknik och projektledning.

Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav

Meriterande:
  • Kunskaper och erfarenhet inom mekanikkonstruktion
  • ABB robotar och robotstudio
Omfattning:
Heltid som konsult via Dfind Science & Engineering med chans till fastanställning hos kund

Sista ansökningsdag:
2018-10-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Kontakta Per Lind, Konsultchef på Dfind Science & Engineering för mer information om tjänsten och kunden, per.lind@dfind.se, 0703 772588

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Mer info
Kontaktperson Per Lind
Telefon 0703772588
Område Vårgårda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 21 okt (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta inom högteknologisk produktion? Trivs du i en roll där du är i händelserna centrum med varierande arbetsuppgifter?