CE-Chaufförer till Bring i Vårgårda

CE-Chaufförer till Bring i Vårgårda

CE-CHAUFFÖRER TILL BRING I VÅRGÅRDA

Arbetsuppgifter

Bring behöver nu förstärka sitt åkeri i Vårgårda med CE-chaufförer. Bring i Vårgårda är ett modernt åkeri som månar om att chaufförerna ska få bra förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Bring i Vårgårda arbetar med en modern fordonsflotta, prioriterar förarmiljö och säkerhetsfrågor högt och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid.

I din roll som CE-chaufför hos Bring i Vårgårda kommer dina arbetsuppgifter att vara körning med bil och släp i Västsverige. Arbetstiden är dagtid, förlagd till 4 dagar/vecka á 10 h/dag. Jobbet förutsätter att du har körkort för tung lastbil med släp samt några års erfarenhet. Du behöver också ha YKB och truckkort samt god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att passa in i rollen som CE-chaufför är du flexibel, trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att prata med kunderna. Du är ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap. Du har en god kondition, uthållighet och du trivs med en händelserik arbetsdag, är inte rädd för att hugga i och gillar att vara en del av ett arbetslag där du kan bidra med positiv energi!

Om tjänsten

Tjänsten som CE-chaufför hos Bring i Vårgårda är ett konsultuppdrag på heltid med start i jan/feb. Finns stor chans för anställning hos Bring efter 6 månader.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på via therese.heden@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.