Konstruktör till Autoliv i Vårgårda

Konstruktör till Autoliv i Vårgårda

Som konstruktör på Autoliv kommer du att arbeta i en utvecklande miljö med högt tempo och eget ansvar.

Genom att utveckla morgondagens skyddssystem för dagens och morgondagens fordon arbetar Autoliv för att rädda liv! I rollen som Konstruktör ansvarar du för att konstruktionen av komponent och produkt, i detta fall gasgeneratorer, uppfyller gällande krav rörande prestanda, kvalité och producerbarhet.

Du får en nyckelroll i kundprojekt och arbetar i ett core-team tillsammans med teknisk projektledare, projektingenjör och produktionstekniker. Ni arbetar enligt den gemensamt satta planen för att ta projekt från ide till prototyp och testning hela vägen fram till beställning av produktionsverktyg och överlämning till serieproduktion.

Kvalifikationer:

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en Högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekanik. Du har erfarenhet av konstruktionsarbete i plåt och viss kunskap inom sammanfogningsteknik och förädling av plåt. Du har goda kunskaper i CAD-verktyget CATIA V5.

Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du är nyfiken och är en god problemlösare som kan omsätta goda idéer i praktiken. Du är kommunikativ och har bra förmåga att uttrycka dig.

Eftersom rollen involverar många kontaktytor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och uppskattar en öppen dialog. Du har stort tekniskt intresse och du vill ständigt utveckla både din och dina kollegors färdigheter och kompetens. Dessutom trivs du att arbeta både självständigt såväl som i team. Du är beredd att anta en personlig utmaning och villig att utvecklas med och inom företaget.

Autoliv arbetar i en internationell miljö därför är goda kunskaper i både svenska och engelska viktiga för att lyckas i rollen.

Autoliv värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten

Omfattning:
Heltid

Placeringsort:
Vårgårda

Sista ansökningsdag:
2018-11-25
Urval och intervjuer kommer att ske löpande Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
I denna rekrytering samarbetar Autoliv med Dfind Science & engineering. Vid frågor om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Forsman, 0702-438407. Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev via www.dfind.se/science-engineering/

Organisations-/företagsbeskrivning:

Autoliv är en internationell välkänd aktör inom bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Våra produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och vi är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar bli mer och mer autonoma. Autolivkoncernen är global och finns i alla världsdelar.
Mer info
Kontaktperson Emma Forsman
Telefon 0702438407
Område Vårgårda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och rädda liv? Har du några års erfarenhet av konstruktion i metalliska material? Har du dessutom ett stort driv och en vilja att jobba i projekt i en internationell miljö? Då har vi jobbet för dig.