Vi söker en Executive Assistant

Vi söker en Executive Assistant

Autoliv Research letar efter en Executive assistant. Research på Autoliv är en global funktion som involverar aktiviteter och kollegor över hela världen men det drivs från Vårgårda i Sverige.

Vår vision "Rädda fler liv" är vår drivkraft. Vi arbetar för att göra Vision Zero till verklighet och utvecklar verktyg och metoder för utvärdering och utveckling av säkerhetssystem baserat på verklighetsdata från djupgående olyckedatabaser, på väg- och simulatestdata och användarkliniker. Vi driver våra egna kort- och långsiktiga projekt men samarbetar också med universitet och andra företag i offentligt finansierade forskningsprojekt. Vår forskning är inriktad på tre huvudområden: biomekanik, trafiksäkerhetsanalys och mänskliga faktorer. Autoliv Research definierar framtiden för säker och hållbar rörlighet.

Vi söker nu en entusiastisk och professionell executive assistant till vår Vice President Research. Du kommer att arbeta med mötes- och evenemangsplanering vilket innebär att du organiserar möten, planerar dagordningar och vid behov tar fram/skriver presentationer och rapporter. Du sköter logistiken kring mötena och ser till att allt ser presentabelt ut. Rollen kräver att du kan hantera känslig information på ett professionellt sätt samt att du ständigt bibehåller konfidentialitet. Du agerar första kontakt vid interna och externa förfrågningar.
Vidare ansvarar du för beställningar till kontoret och koordinerar specialprojekt efter behov, till exempel ad hoc sociala företagshändelser. Du gör researrangemang när det behövs och hanterar kalendrar över flera tidszoner.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att ha arbetat med nära chefsstöd i en global organisation samt avancerade kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Outlook, Power Point, Skype for Business). Du har förmåga att prioritera och omprioritera i en global och dynamisk miljö, är strukturerad och detaljorienterad med förmåga att arbeta självständigt utan direkt styrning. Du är en utmärkt kollega med servicefokus och förmåga att förhålla dig till andra medarbetare och chefer med olika personligheter och expertis. Du har även god förståelse för affären och de krav som ställs på en chef på högre nivå inom ett större företag. Vidare har du mycket god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Februari 2020
Placeringsort: Vårgårda

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Liisa Falk, HR-chef, 0733 61 45 45

Ansökan
Ansök via autoliv.com/career senast 2019-12-10
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)