Serviceelektriker till Assemblin El Vårgårda

Serviceelektriker till Assemblin El Vårgårda

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver nu förstärka laget ytterligare, med fler serviceelektriker med placering i Vårgårda. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Adolfsson, 010-472 47 72, e-post erik.adolfsson@assemblin.se eller Mikael Bjerknes, 010-475 47 75, e-post mikael.bjerknes@assemblin.se

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2021-02-28.

Vi har redan valt samarbetspartners för den här rekryteringen och undanber oss därför kontakt från andra rekryteringsbolag.
Mer info
Kontaktperson Mikael Bjerknes
Telefon 010-475 47 75
Område Vårgårda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)