Produktionscontroller till Vårgårda

Produktionscontroller till Vårgårda

Har du tidigare erfarenhet som Produktionscontroller? Är du handlingskraftig och trivs bra i en global miljö? Nu söker vår kund i Vårgårda dig som vill ha en ny utmaning!

Om tjänsten
Som Produktionscontroller kommer du aktivt samverka med övriga avdelningar inom verksamhetsområdet såsom, produktion, produktionsteknik, produktionsledning och produktionspersonal. Internationella kontakter förkommer regelbundet, framför allt Tyskland.

I din roll som Produktionscontroller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Månadsbokslut och prognosarbete.
  • Ansvara för att lager, inventering och investeringsrutiner efterföljs.
  • Löpande uppföljning och analys av verksamheten. Administrera och distribuera beslutade KPI.
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har 3-5 års erfarenhet som Produktionscontroller. Eftersom du kommer arbeta i en global miljö är det väsentligt att du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Vidare ser vi att du innehar en god analytisk förmåga och har verksamhetens bästa i fokus. Du värdesätter ett bra samarbete, är förtroendegivande och tycker om att bygga goda relationer. Vi ser även att du är handlingskraftig och förstår innebörden av tydlig kommunikation. Som Produktionscontroller ser vi även att du är driven och ser positivt på nya utmaningar.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska och engelska
  • God kommunikativ förmåga
  • God samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Produktionscontroller är ett konsultuppdrag med start 1 Augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Therese Heden via therese.heden@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.