Lastbilschaufför till Adecco

Lastbilschaufför till Adecco

Om tjänsten
Som lastbilschaufför kommer du arbeta hos vår kund i Vårgårda och köra framförallt i västra Sverige. Du kommer att köra styckegods i förstahand åt företagskunder. Vår kund är en del av en internationell koncern, men är samtidigt ett åkeri som är personligt och värdesätter kundupplevelsen. Körningarna är av olika karaktär då det är många olika företag som anlitar dem. Du kommer att arbeta 12-timmarspass och arbeta 4 dagar i veckan. Lastbilarna du kommer köra är nya och fräscha Scaniamodeller. Du utgår från Vårgårda och kommer ha ansvar för ett visst område i Västra Götaland

I din roll som lastbilschaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lossning och lastning av styckegods
  • CE-körning
  • Kundbemötande
Tjänsten som lastbilschaufför inled som ett konsultuppdrag men är tänkt att gå över till fast anställning efter ca 6 månader.

Om dig
Vi söker dig som har CE-behörighet & truckkort samt har minst 1 års erfarenhet av lastbilskörning. Vi ser gärna att du har arbetat med kundkontakt i någon bemärkelse samt att du är flytande i svenska. Som person bör du vara en lagspelare som kan bemöta kunder och kollegor på ett bra sätt. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och mån om att leverera på utsatt tid i så stor utsträckning som möjligt.

Viktigt för tjänsten är:
  • C och CE-behörighet samt minst 1 års erfarenhet
  • Flytande i svenska
  • Truckkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chaufför, lastbilschaufför, CE, CE-chaufför, CEchaufför, Lastbil, Styckegods, Truck,
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.