söker du ett avstamp i hr-karriären?

söker du ett avstamp i hr-karriären?

Har du en eftergymnasial utbildning inom personal och är redo att arbeta inom HR?
Nu ger vår kund, som är framträdande inom Automotivebranschen, dig möjligheten att i rollen som HR-administratör ta dina första kliv inom HR. Utöver detta kommer du att få lära dig grunderna kring löneadministration som en, värdefull, framtida, fjäder i hatten. Organisationen ligger i framkant i sin bransch och står inför en mycket intressant framtid där säkerhet och utveckling är i fokus. Vill du arbeta som HR-administratör i en organisation som räddar liv? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR-administratör till vår kund i Vårgårda. Bolaget är i en expansiv fas och arbetar med produkter inom Automotive som räddar liv. HR-avdelningen består av 4 personer och du kommer att ha ett nära samarbete med alla på avdelningen. Arbetstiderna är kontorstider och bolaget tillämpar flex.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer du arbeta med i en administrativ roll gentemot avdelningen.

Du kommer till exempel att:
  • Sköta personaladministration, exempelvis administration kring nyanställda, utbildningsadministration.
  • Arbeta med löneadministration
Vi söker dig som
  • studerat en eftergymnasial utbildning, gärna inom personalvetenskap eller ekonomi
  • behärskar det svenska talet väl i tal och skrift
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat i Visma Administration och/eller Agda Lön

Stor vikt i denna processen kommer att läggas vid personlighet. Vi ser att du är ansvarstagande och strukturerad. Du trivs med att arbeta gentemot utsatta deadlines som du sedan håller. Dessutom trivs du med att driva ditt arbete framåt från start till mål. Du uppskattar ett klimat där samarbete värdesätts och gillar att ha kontakt med andra människor. För dig är det viktigt att du genomför varje arbetsuppgift med högt resultat och du gillar att förvärva nya kunskaper.

Övrig information
  • Start: Omgående (framtill v. 32)
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med god möjlighet till förlängning
  • Placering: Vårgårda
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork