Servicetekniker till bolag inom fordonsbranschen!

Servicetekniker till bolag inom fordonsbranschen!

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för IT/teknik och trivs med att supportera kollegor. Är du kommunikativ och drivs av att lösa problem? Fortsätt då att läsa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Servicetekniker. Vår kund tillverkar elektronikenheter för användning i aktiva säkerhetssystem i personbilar, och är världsledande inom sin nisch. Som Servicetekniker kommer du att ingå i ett team som har till uppgift att underhålla och utveckla IT-driften.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och kommer fortlöpa minst under tre månader, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker kommer du att arbeta på bolagets interna supportavdelning, där du är en del av ett mindre team. Du är första kontaktperson för intern personal vid frågor och problem som rör användarsupport. I rollen ansvarar du för kontorsdatorer, servrar och installationer. Även support och underhåll för produktionen kan komma att ingå i tjänsten.

I rollen som Servicetekniker ingår bland annat att:
 • Arbeta med användarsupport gentemot företagets anställda
 • Felsökning samt problemlösning av incidenter rörande såväl mjukvara som hårdvara
 • Mobiltelefoni och installation
 • Uppdatera licenser på nätverksskydd
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
 • Är tekniskt lagd och besitter ett intresse för IT och support
 • Kan kommunicera på både svenska och engelska
 • Besitter kunskaper i Microsoft Operativsystem
Som person är du är serviceinriktad, noggrann och framåt. Du tycker om att samarbeta och supportera kollegor där du bistår med din tekniska kompetens. Vidare är du kommunikativt lagd och trivs att jobba i en dynamisk arbetsmiljö där mycket är på gång samtidigt.

Övrig information
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid, löpande
 • Placering: Vårgårda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork