Underhållsingenjör Bygg &Anläggning - Ringhals

Underhållsingenjör Bygg &Anläggning - Ringhals

Som Underhållsingenjör inom Bygg & Anläggning ansvarar du övergripande för att upprätthålla och utveckla anläggningarnas status och vara tekniskt sakkunnig inom byggverksamheten. Vår grupp ansvarar för all byggunderhållsverksamhet på Ringhals. Gruppen består idag av en gruppchef, fyra underhållsingenjörer Bygg & Anläggning, en Planeringsingenjör Bygg & Anläggning samt tre Underhållsingenjörer för Fastighet. För att kunna möta framtiden och hantera vårt ansvarsområde behöver vi nu anställa en Underhållsingenjör inom Bygg & Anläggning till vår grupp.

Vi erbjuder ett självständigt och fritt arbete där du som Underhållsingenjör kommer att utföra besiktningar och tillståndsbedömningar, ta fram och följa upp underhållsplaner och analysera samt utveckla underhållsinsatser inom byggområdet. Du kommer även att driva och genomföra underhållsprojekt, andra specifika uppdrag samt medverka som underhållsombud i anläggningsändringsprojekt. Du förväntas att följa den tekniska utvecklingen inom teknikområdet, såväl nationellt som internationellt.

Din bakgrund

Du bör ha högskoleutbildning med inriktning bygg, eller motsvarande gymnasial utbildning med erfarenhet inom branschen. Kunskaper inom betongområdet samt entreprenörserfarenhet är meriterande. Arbetet kan i perioder innebära en hög arbetsbelastning och därför är det viktigt att du kan behålla lugnet i stressiga situationer och fokusera på rätt saker. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande med språkkunskaper i engelska. Arbetet kräver att du har god datavana.

Som person har duhar ett strukturerat och strategiskt arbetssätt, är ansvarstagande och har lätt för att skapa kontakter och bra samarbeten. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Mer information

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Placeringsort
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Magnus Persson på telefon 0706-06 77 46.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com

Fackliga representanter: Patrik Harrysson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 5/2 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals