Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Kreativa El-konstruktörer till kärnkraften!

Publiceringsdatum
01 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

Är du en kreativ person som tycker att det låter intressant att arbeta i rollen som El/ Automations konstruktör hos oss på Ringhals!

Här får du möjlighet att vara med i riktigt spännande utvecklingsprojekt redan från start. Din kunskap och dina erfarenheter blir en viktig kugge i det projektteam där du ingår. Uppdragen sträcker sig från mindre anläggningsändringar till nykonstruktion av helt nya anläggningsdelar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som El/ Automations konstruktör på Ringhals kommer du bland annat arbeta med:

  • Projektering
  • Utveckling av befintliga anläggnings delar
  • Konstruktion av nya anläggningsdelar
  • Idrifttagning av anläggningsändringar i vår anläggning

Din bakgrund

Det här är vi, dina nya kollegor

Teamet inom El/ automation på Ringhals ansvarar för alla anläggningsändringar i befintlig anläggning och som tillsammans bildar en sammansvetsad grupp med bred och djup kompetens inom området. Vi lär av varandra och stöttar varandra i med- och motgång!

Så här beskriver våra medarbetare vad som är bäst med jobbet:

”Variationen i arbetet. Stort inflytande över sin egen utveckling. Bra kollegor och chef. Eget ansvar. Möjligheten att jobba med sådant man tycker är intressant. Frihet under ansvar. All den samlade kompetens som finns på Ringhals. Möjligheten att jobba på distans. Arbetsklimatet. Att det ges möjlighet att gå externa utbildningar. Blandningen - att man ena dagen får göra en konstruktion på kontoret och nästa dag få gå ut och köra en provdrift”

Vi söker dig som redan är eller som har ambition om att bli el/ automations konstruktör. Du har en teknisk utbildning inom automation, elkraft, bevakningsteknik, mekatronik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från kärnkraft eller liknande industri, ex petrokemi, läkemedel, oljeplattform så är det ett stor plus!

I rollen kommer du arbeta i tvärfunktionella projektteam och därför är det en förutsättning att du är kommunikativ och trivs i ett sammanhang som präglas av samarbete. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och som person är du nyfiken och motiveras av att få saker att hända.

I denna tjänst är det ett krav att du både skriver och talar svenska obehindrat. Att skriva dokument med tekniskt innehåll är en viktig del av vårt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!


Mer information

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Placeringsort
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chefer Helén Ytterman tfn 070- 3997408 eller Lars Fläde tfn 070-3368496

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com

Fackliga representanter: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Alexander Johnsson SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 10/12 2023. Urval och intervjuer kan komma ske löpande under annonseringsperioden. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen
.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Vattenfall


Om oss

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 000 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Varberg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Östersund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga