Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Gruppchef inom Montage El och Instrument – Ringhals

Ansök nu
Är du en driven ledare med erfarenhet av projektinstallationer? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi en gruppchef till gruppen Montage, El och Instrument (NUPE) på Ringhals.

Om jobbet
Gruppen NUPE ansvarar för att genomföra elektriska projektinstallationer.

Som gruppchef kommer du att arbeta tillsammans med erfarna och sammansvetsad grupp som består av montageledare och provningsledare, ni tillsammans ansvarar för att elektriska anläggningsändringar som drivs i projektform utförs säkert med rätt kvalité, tid och ekonomi. Du ansvarar för planering av externa montageresurser så att vi har rätt antal montörer på plats i rätt tid. Goda kontakter med leverantörer är en viktigt del av arbetet. Samarbete med andra avdelningar och grupper på Ringhals är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Som gruppchef på Montage, El och Instrument (NUPE) igår du i Uppdrag och Projekts (NUP) enhetsledningsgrupp, Uppdrag och Projekt består även av servicefunktioner, verkstad svets/maskin och byggunderhåll.

Dina arbetsuppgifter
  • Leda och coacha gruppen
  • Planera införanden utifrån projektplanen
  • Planera och säkra montageresurser
  • Utveckla gruppens kompetenser efter gällande krav och regelverk
Din bakgrund

Om dig

Din ledstjärna som chef är ditt engagemang och din vilja att skapa god struktur för din grupp att prestera i. Det gör du genom att, tillsammans med dina grupp, identifiera och inspireras av trender och framtidsscenarion som kan guida er i utvecklingsarbetet för att ta verksamheten framåt.

Extra roligt tycker du det är att arbeta med delaktighet och att kunna ge förutsättningar till utveckling hos både medarbetare, grupp och dig själv som ledare. Du är kommunikativ, främjar öppen dialog och ser fördelarna i samarbete och samverkan, både inom och mellan teamen. Vidare har du förmågan att på egen hand driva dina processer, samt göra val som påverkar verksamheten i en positiv riktning.

Vi söker dig som:
  • har relevant utbildningsbakgrund inom el/energi-området. Alternativt dig som förvärvat motsvarande kunskaper genom erfarenhet.
  • har erfarenhet ifrån projektverksamhet med el-fokus inom industri eller byggverksamhet
  • har erfarenhet av resursplanering samt att leda personal inom berört området.
  • talar och skriver obehindrat på både på svenska samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, eftersom detta är Vattenfalls koncernspråk.
Mer information

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov och då verksamheten tillåter. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Placeringsort
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Björn Nyström, +46 703 482149. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren, sofia.berggren@vattenfall.com

Våra fackliga representanter är: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 4 juni. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en "pre-employment screening". Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare