Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Gruppchef för koordinering av industriella servicefunktioner– Ringhals

Ansök nu
Är du en driven ledare med erfarenhet av projektinstallationer och underhållsarbeten? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi en gruppchef till gruppen NUPS på Ringhals.

Om jobbet
Gruppen Koordinering och Service ansvarar för att koordinera och planera industriella servicetjänster till andra grupper och avdelningar på Ringhals.

Som gruppchef kommer du att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare i en sammansvetsad grupp som består av koordinatorer, logistiker och förrådstekniker, ni tillsammans ansvarar bland annat för planeringen av ställningsbyggnation, sanering, isolering och lyftverksamhet. Gruppen Koordinering och Service levererar till anläggningsändringsprojekt och underhållsarbeten.

Gruppen ansvarar för planering av externa resurser så att vi har rätt kompetenser på plats i rätt tid. Goda kontakter med leverantörer är en viktigt del av arbetet. Samarbete med andra avdelningar och grupper på Ringhals är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Som gruppchef Service igår du i Ringhals Uppdrag och Projekts (NUP) enhetsledningsgrupp, Uppdrag och Projekt ansvarar för El, Mek och Bygg i projektinstallationer, Uppdrag och Projekt består även av industriella servicefunktioner, verkstad svets/maskin och byggunderhåll.

Dina arbetsuppgifter
  • Leda och coacha gruppen
  • Planera och säkra resurser
  • Utveckla gruppens kompetenser efter gällande krav och regelverk
Din bakgrund

Om dig

Din ledstjärna som chef är engagemang och extra bra trivs du när du får vara del i att motivera, stärka och utveckla medarbetare i syfte att bidra till en kultur som stödjer gruppen och dess arbetssätt. Din förmåga att kommunicerar med tydlighet, för att säkerställa att budskap och förväntningar når fram, hjälper dig och gruppen i ert arbete.

Som person är du en ansvarstagande ledare som förstår vikten av samverkan och samarbete, samt brinner för att, tillsammans med dina medarbetare, utveckla vår verksamhet så att våra mål uppfylls. Vidare är du van att på egen hand driva dina processer, samt göra val som påverkar verksamheten i en positiv riktning.

Vi söker dig som:
  • har relevant utbildningsbakgrund inom exempelvis logistik eller annan industriell service. Alternativt dig som förvärvat motsvarande kunskaper genom erfarenhet.
  • har vana att leda, samt har arbetat i rollen som chef med personalansvar tidigare.
  • talar och skriver obehindrat på både på svenska samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, eftersom detta är Vattenfalls koncernspråk.
Meriterande är erfarenhet av arbete med projektverksamhet och resursplanering inom anläggning, industri eller byggsektor där du stött på de många, och ibland komplexa frågeställningar, som berör projektverksamhet i dessa branscher.

Mer information

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov och då verksamheten tillåter. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Placeringsort
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Björn Nyström, +46 703 482149. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren, sofia.berggren@vattenfall.com

Våra fackliga representanter är: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 4 juni. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en "pre-employment screening". Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare