Biträdande platschef till Medley i Varberg!

Biträdande platschef till Medley i Varberg!

Brinner du för träning och hälsa och vill inspirera andra till ett mer aktivt, friskare och gladare liv?

Vår uppskattade kund Medley söker nu en biträdande Platschef till deras nya fina simhall i Varberg. Anläggningen invigdes i september 2021 och är toppmodern och har allt såsom 50 meters bassäng, multibassänger, familjebad med rutschkanor, gym med gruppträningsalar. För dig som älskar bad och friskvård är det här en unik chans till tjänst - ta chansen och sök till den här intressanta rollen. Rollen som biträdande Platschef är en ledande roll där du kommer arbeta tätt ihop med Platschefen och tillsammans ansvara för att leda anläggningen gällande personal, verksamhet, arbetsmiljö och säkerhet, försäljning och resultat.

Rollen

I rollen som biträdande platschef kommer du att ha personalansvar för alla timanställda på anläggningen samt stötta Platschefen i att leda, motivera och utveckla anläggningens medarbetare på en grupp bestående av cirka 18 heltidsanställda. VI tror att för att passa i rollen så gillar du att ingen dag är den andra lik, tycker om en varierad arbetsroll och att inte vara främmande för att hoppa in och arbeta operativt om det så krävs.

I rollen som biträdande platschef kommer du bland annat att stötta Platschefen med dessa arbetsuppgifter:
 • Planera, organisera och strukturera förbättringsarbeten på anläggningen
 • Ansvara för bemanning, schemaplanering och rondering efter anläggningens behov
 • Hålla kontinuerliga utvecklings- och medarbetarsamtal, coacha, inspirera och leda timanställda
 • Marknadsföring och marknadsaktiviteter med sociala medier på lokal nivå. Medley centralt sköter den företagsgemensamma marknadsföringen/Kampanjerna
 • Driva försäljning och merförsäljning
 • Externa relationer & projekt med vår beställare Varbergs kommun samt täta kontakter med lokala föreningar
 • Säkerhetsställa att anläggningen är välskött, tilltalande och följer konceptet och avtal
Erfarenhet och kunskaper

För att trivas och göra succé i rollen tror vi att du har:
 • Dokumenterad erfarenhet av ledande befattning med personalansvar
 • Erfarenhet från besöksnäringen/upplevelsebranschen som givit kunskap om försäljning och bemötande
 • Tidigare erfarenhet av budget- och målarbete
 • God ledarskapsförmåga
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal
Utbildning
 • Vi ser gärna att du innehar en högskoleutbildning eller har motsvarande erfarenhet.
Är du den vi letar efter?

I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och passa in i rollen ser vi att du är en trygg och stabil ledare med förmåga att planera och strukturera arbetet för verksamheten. Vidare ser vi gärna att du är en person som är coachande och kommunikativ med förmåga att tydliggöra mål och ge feedback. Då detta är en ansvarstagande roll med många olika ansvarsområden och kontakter/intressenter ställs krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Ödmjukhet och resultatorientering är också förmågor som är viktiga i sammanhanget för att lyckas i rollen.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Medley
Arbetstider: 38,25 timmar per vecka, varierade
Plats: Pingvinen i Varberg
Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Medley

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 20 bad- och friskvårdscenter fördelade på 18 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler. Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi vurmar särskilt för att de som saknar tidigare träningserfarenhet ska få rätt start på sin träningsresa hos oss. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten. Medley kommer att omsätta ca 380 miljoner kronor år 2022. Antalet fast anställda är cirka 250. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley. Läs gärna mer på www.medley.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
Mer info
Kontaktperson Amanda Engberg
Email Mejla Amanda Engberg
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.