Hoppa till innehåll
Taiga logotyp

TAIGA SÖKER EN ERFAREN PROVSÖMMERSKA

Taiga är en ledande leverantör av funktionella klädsystem i Sverige och internationellt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår produktutveckling/sömnads avdelning. Du kommer att ingå i ett team med produktutvecklare/produkt-tekniker och mönsterkonstruktörer som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra våra produkter inom alla våra segment.

Din roll inkluderar:

· Provsömnad och tillskärning

· Kreativt deltagande under framtagningsprocessen

· Sömnad av detaljer på befintliga plagg

· Ändringssömnad

· Reparationer

· Andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

För att lyckas i din roll på vår produktutvecklingsavdelning behöver du ha en gedigen sömnadskunskap inom konfektion och behärska olika industrisymaskiner.

Erfarenhet av mönsterkonstruktion, produktionskontroll samt datorvana är meriterande.

Våra plagg är tekniskt avancerade med stor variation, vilket kräver bred sömnadskompetens.

Du ska vara serviceinriktad och lösningsorienterad och vi lägger stor vikt i att du är van att ta egna initiativ.

Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel och gillar att jobba tillsammans med andra i ett team. Du har goda kunskaper i svenska språket.

Taiga erbjuder ett spännande och mångsidigt jobb med hög grad av frihet under ansvar. Du kommer att jobba i en positiv miljö i en verksamhet med stark tillväxt med många spännande utmaningar. Tjänsten är på 100%, dagtid och placeringsort är på vårt huvudkontor i Varberg. Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Johansson på Taiga, mobilnummer 0708-670434. Ansökan skickas till camilla.johansson@taiga.se. Sista ansökningsdag är 31a oktober.
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Taiga är ett innovativt företag som satsar för framtiden. Vi utvecklar och säljer funktionella klädsystem för professionella användare.
Företaget är privatägt med ca 30 anställda och med ca 110 miljoner kronor i omsättning.Huvudkontoret ligger i Varberg. Taiga är inne i en spännande fas där vi satsar på utveckling i såväl Sverige som på våra exportmarknader. Läs mer om oss på www.taiga.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare