C-Chaufförer sökes till SC Transport!

C-Chaufförer sökes till SC Transport!

Är du färdig C-chaufför? Eller är du en erfaren yrkeschaufför redo för nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till våra uppdrag i Varberg, söker vi nu dig som har C kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Varberg med omnejd. Du utgår från Varberg och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Det som är gemensamt för samtliga företag är att de söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt. Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting group. Studentconsulting har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster i hela Skandinavien. Arbetet är förlagt hos vår samarbetspartner och du kommer att utgå från Varberg. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Uppdraget förväntas starta nu i vår och sträcker sig till efter sommaren.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:

- C-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo.

Som person ser vi att du har en god anpassningsförmåga och lätt anpassar dig till olika situationer. Du har en god människokännedom, som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla dina kundrelationer. Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift?

Då är det dig vi söker! Vi intervjuar aktuella kandidater löpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuell.

Sökord: C chaufför, Lastbil, Chaufför, Distribution

Sökord: C chaufför, Lastbil, Chaufför, Distribution
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se