Hoppa till innehåll
Road Rental Syd & Väst AB logotyp

Projektledare/Arbetsledare - Varberg

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare arbetat med TA-planer, tillstånd, trafikavstängningar och/-eller inom bygg och anläggning och brinner för trafiksäkerhet? Skulle du dessutom beskriva dig som ansvarsfull och engagerad som person?

Road Rental kännetecknas av högt tempo och kundfokus. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu efter nya kollegor som kan vara med på vår resa. Vi söker nu en driven och lösningsorienterad projektledare/arbetsledare till vår nyöppnade depå i Varberg. Är du vår nya kollega? Tveka inte att höra av dig!

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg - och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika stillestånd och onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord pålitlighet, engagemang, och framåtanda vägleder oss i allt vi gör och i all kontakt med våra kunder leverantörer och medarbetare.

Du kommer att utgå från vår nyöppnade depå i Varberg där du till en början kommer att driva verksamheten/depån själv tillsammans med dina kollegor från Göteborg. Du rapporterar till depåchefen i Göteborg. Varberg och Göteborg ingår i Region Syd & Väst tillsammans med Staffanstorp i Malmö.

Vad erbjuder vi dig?

I rollen som projektledare/arbetsledare ansvarar du för att våra kunder får den service och den hjälp de behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Projektledaren har en mycket viktig roll och du blir spindeln i nätet mellan Road Rentals kunder, beställare och väghållare (kommuner/Trafikverket)

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Etablering och avetablering av arbetsplatser
 • Ansvar för projekt från början till slut.
 • Kundvård, kundrådgivning.
 • Ansvar för material, inventering samt materialvård
 • Framtagning av trafikanordningsplaner, tillstånd, orderläggning mm.
 • Planering och utförande av daglig verksamhet.
 • Resurshantering och bokning av underleverantör.
Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som projektledare/arbetsledare ser vi att du är noggrann, strukturerad och väldigt social. Med hjälp av din ansvarstagande personlighet och positiva inställning kommer du att hjälpa Road Rental att bevara och vidareutveckla företagets goda rykte och starka position på marknaden i Göteborg/Varbergs området.

Du ser till att saker blir gjort och arbetar för att skapa goda relationer som mynnar ut i ett långsiktigt samarbete, både externt och internt. Dina egenskaper visar att du är förtroendeingivande, lösningsfokuserad och stresstålig.

Meriterande,
 • APV utbildningar / certifieringar
 • Ha kunskap om framtagning av TA-planer
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • B Körkort (krav)
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom väg, bygg och anläggning och/eller erfarenhet från entreprenad - och uthyrningsbranschen.

Personliga egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i rollen är att leverera resultat, en god kommunikations- och samarbetsförmåga och att vara en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt. Den vi söker är en prestigelös och ödmjuk person med mycket driv och vilja att prestera en mycket bra produkt till kunder och medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta Depåchef i Göteborg, Victor Hellberg, victor.hellberg@roadrental.se i Region Syd & Väst
Road Rental Syd & Väst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren