Säsongsanställning Fastighetsskötsel

Säsongsanställning Fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Säsongsanställning Fastighetsskötsel Varberg

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med fastighetsskötsel och huvudsak skötsel av utemiljöerna hos våra kunder under säsongen 2023.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ronderingar, avhjälpande felanmälningar, ogräsrensning, beskärning, gräsklippning, häckklippning och plantering. Viss lokalvård kan förekomma vid behov. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna.

Arbetet som säsongsanställd fastighetsskötare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ - ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Mobilen och dator är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete samt växtkännedom är meriterande då detta kommer att vara huvuduppgiften. Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sedan tidigare.

Ange också i ansökan om du har t.ex fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Vi anställer för säsongen april-september 2023

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb senast den 2023-02-28.

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Gruppchef Sara Gustavsson via mailadress: sara.x.gustavsson@riksbyggen.se
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!