Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Butikssäljare till Circle K i Varberg! | Heltid

Ansök nu
Drivs du av att jobba med människor och av att ge service i världsklass? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle K i Varberg med omnejd. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och bjuder på variationsrika arbetsdagar. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/ff27d340-eb22-4252-933d-a4a22c75c0c0.png">

Om jobbet som butikssäljare

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att arbeta i den dagliga driften med att ta emot leveranser och fylla på varor samt se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande samt vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras under maj/juni. Vi kommer ha löpande starter från och med i början av maj.

Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagskift, kvällsskift, nattskift samt helgskift, måndagar till söndagar. Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Vi bemannar 1 station i Varberg, Varberg Nord. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna utgå från servicestationen Varberg Nord men även vara öppenoch kunna ta dig till Kungsbacka.

Är det dig vi söker till rollen som butikssäljare?

I det här uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du kommunicerar både tydligt och begripligt. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Vidare är det viktigt att du har ett stort driv.

Vi söker dig som
  • har B-körkort och tillgång till egen bil
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • har god förståelse för engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har
  • Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande
  • Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
  • Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system
I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/Tk3qzrX9Aqo" title="Jobba på Manpower, det här erbjuder vi." frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Varberg med omnejd

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare