Finsktalande ekonomiassistent

Finsktalande ekonomiassistent

Om företaget

En av våra nära samarbetspartners söker ekonomiassistenter som kan tala och skriva finska. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av oss på Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom att arbeta som konsult för oss på Lernia får du möjligheten att skapa nya arbetslivserfarenheter och bredda ditt kontaktnät för framtiden.

Har du kunskaper i finska och arbetat med siffror och ekonomi så är du rätt person för oss! In och sök!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du med arbetsuppgifter som:
  • Löpande bokföring med hantering av främst inbetalningar.
  • Hantering av leverantörsfakturor.
  • Kassaredovisning.
  • Kassasupport mot Finland.
I grunden är tjänsten en heltidstjänst men är du helt rätt för oss har vi möjlighet att anpassa tjänsten till både del- och heltidsanställning. Arbetet kommer utföras under klassiska kontorstider måndag-fredag.

Formell kompetens

För att vara den vi söker:
  • Du har erfarenhet av ovan arbetsuppgifter genom arbetsbakgrund från en ekonomiavdelning och/eller butik (redovisning/kassa), eget företag eller liknande.
  • Du är gymnasieekonom, högre företagsekonomisk utbildning är meriterande men inget krav.
  • Du behärskar svenska, engelska och finska obehindrat i tal och skrift.
Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet och vi värdesätter också dina finskakunskaper högt då språket ingår i det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som tycker om siffror och administration vilket i sin tur gör att vi gärna ser att du är noggrann, analytisk och har ett bra siffersinne. Du är flexibel och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är samarbetsvillig, har lätt för att prioritera och tycker om att arbeta rutinbaserat. Avslutningsvis är du också serviceinriktad och tycker om att arbeta med andra.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Ansökningsprocessen sker löpande men tillsätts först när behovet uppstår.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid eller Deltid/ Varberg

Tillträde
Enligt överenskommelse

Information:
Har du frågor om tjänsten når du mig på: isabell.nilsson@lernia.se

Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.