B2B & Leasingsupport sökes till Varberg

B2B & Leasingsupport sökes till Varberg

B2B & Leasingsupport sökes till Varberg!

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse i att hjälpa andra, arbeta administrativt och även drivs av försäljning? Vi söker nu en driven och serviceinriktad B2B & Leasingsupport. Vill du vara en del av en kundorienterad grupp som strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen som marknaden har att erbjuda och skapa en enkel tillvaro för alla på väg? Vore detta intressant, in och sök redan idag!

Vad innebär jobbet som B2B & leasingsupport?

På B2B & Leasingsupport tillhör du säljavdelningen och ett team av kollegor som arbetar för att driva vår kunds affär framåt. Som en del i teamet arbetar du nära kollegor inom hela säljavdelning, de är en avdelning som stöttar och hjälper varandra för kundernas bästa. Du rapporterar till Sales Force Manager.

Avdelning ansvarar huvudsakligen för hantering av beställningar och support till leasingkunder, besvarar och förmedlar inkommande uppdrag under dagtid till Breakdown - kundens jourverksamhet för företagskunder.

I arbetet ingår det även att administrera nya kunder, att följa upp beställningar samt säkerställa att arbetet blivit utfört enligt rutin och överenskommelse med kund. Du deltar också aktivt med försäljning för att skapa fler affärer med både nya och befintliga kunder. Kundens mål är att vara en strategisk partner som bidrar till en hög kundnöjdhet och servicegrad till deras kunder.

Du kommer arbeta vardagar, måndag-fredag enligt överenskommelse på klassiska kontorstider.

Formella kompetenser

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet men för att vara den vi söker ser vi att du:
  • Brinner för att ge service i toppklass.
  • Erfarenhet av kundservice eller säljsupport
  • Har avslutade gymnasiebetyg.
  • Besitter en god stresstålighet.
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
  • Har god datorvana.
Personliga egenskaper

Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och lyhörd person som motiveras av att få lära dig nya saker och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service, administrativt arbete eller än mer gärna har arbetat inom kundtjänst tidigare, men det här är inget krav. Utöver detta ser vi att du som söker skulle passa bäst in i denna roll om du känner igen dig i att vara positiv, serviceinriktad och ambitiös. Avslutningsvis bör du också tycka om att arbeta i grupp och bidrar gärna till gruppen med arbetsglädje.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!
Rekryteringsprocessen sker löpande och vissa personlighetstester kan förekomma.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning Heltid/ Varberg

Start omgående/överenskommelse

Dagtid, måndag - fredag.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.