Hoppa till innehåll
Vi letar efter en Fasadmontör med en passion för att lära och växa inom yrket. Som fasadmontör kommer du att ha ansvar för att montera och reparera fasader på olika typer av byggnader.

Vi söker en person med erfarenhet inom fasadmontage och en vilja att utveckla dina färdigheter ytterligare. Vi söker också en person som har en förmåga att läsa och förstå ritningar och instruktioner samt erfarenhet av att använda olika verktyg och maskiner.

Om du är en person som är villig att arbeta hårt och lära dig nya saker, kan du vara precis den vi söker! Även om du inte har all erfarenhet som krävs just nu, är du välkommen att ansöka och visa oss vad du har att erbjuda. Vi letar efter en person med passion och potential, och vi är villiga att ge dig de verktyg och resurser som du behöver för att nå din fulla potential.

Vi söker också en person med en stark arbetsmoral och som kan arbeta effektivt och noggrant. Om du är redo för en utmaning och vill ha en karriär inom byggbranschen, kan du vara precis den vi söker.

Så om du är en ung och driven person som vill ha en spännande karriär inom byggbranschen, ansök idag! Vi ser fram emot att höra från dig och se vad du har att erbjuda.
Mer info
Kontaktperson
Robert Alvarsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb