Hoppa till innehåll
KAEFER AB logotyp

Ställningsmontörer Ringhals

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ställningsmontörer sökes till Ringhals med omnejd

Kaefer AB har under året 2023 etablerat sig på Ringhals kärnkraftverk.

Ställningsbyggnation och teknisk isolering är Kaefer AB:s två största kärnverksamheter och i dagsläget är vi ca 110 ställningsmontörer, varav ca 22st arbetar på Ringhals, men nu behöver vi stärka vår grundbemanning.

På KAEFER får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en utvecklande och spännande miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta växa.

Om tjänsten

Som ställningsmontör arbetar du med montage och demontage av byggnadsställning och väderskydd. Arbetet sker i team med stort fokus på säkerhet.

Som person är du noggrann och ansvarsfull, du ansvarar för andras liv när du bygger byggnadsställningar. Du utgår från en ordinarie arbetsplats, men då du behöver förflytta dig geografiskt till våra kunder är det ett krav att du har B-körkort.

Geografisk placering
Ringhals Kärnkraftverk Väröbacka.

Omfattning
Heltid

Lön
Enligt kollektivavtal

Sista ansökningsdag:

2024-02-29

Kontaktperson:

CV, personligt brev och yrkescertifikat skickas till fredrik.alfredsson@kaefer.com

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du funderingar gällande dessa tjänster, tveka inte att höra av dig till vår Platschef/projektledare Fredrik Alfredsson, 076-126 15 37
KAEFER AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 mars 2024 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KAEFER startades 1918 i Tyskland och är ett globalt företag med över 100 år av kvalitet och expertis. Vi är i dagsläget ca 30 000 anställda världen över och i Sverige ca 225 medarbetare. Vår kärnverksamhet är Ställningsbyggnation, Teknisk isolering och Byggnadsplåtslageri. Passivt brandskydd liksom asbestsanering förstärker ytterligare vår kärnverksamhet för kommande bygg- och underhållsprojekt.
Vår vision är att eliminera energislöseri genom att hjälpa företag varje dag att göra det bästa av sina resurser och det vill vi göra tillsammans med dig.