Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ISS Facility services har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Som elektriker arbetar du främst med förebyggande tillsyn, skötsel, service och felavhjälpande underhåll av byggnad och fastighetens tekniska system. Exempel på arbetsuppgifter inom el är att:
  • Arbeta med att utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten.
  • Arbeta med att utföra elektriska felsökningar och reparationer.
  • Arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll.
  • Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar, elektriska anordningar och vid elektriska arbeten.
  • Vid behov samordna och genomföra kontroll av elektriska arbeten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer.
  • Vara behjälplig vid offerering av arbeten för förbättringar/planerat underhåll.
Din bakgrund
Vi söker dig som antingen är 1,2,3-årsmontör eller fullbetald elektriker. Om du har erfarenhet eller intresse av att ta dig an en mer ledande roll så ser vi det som väldigt intressant. Du innehar ECY-certifikat. Vi ser gärna att du har certifikat för Heta arbeten och liftar.

Du talar god svenska och har vana att arbeta med ärenderapportering.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer. Du gillar att utvecklas! Du är ivrig på att skaffa dig mer kunskap och vidareutveckla din tekniska kompetens. Du delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är placerad på Ringhals Kärnkraftverk.

Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mejl utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Enligt säkerhetsskyddslagen kan du behöva säkerhetsprövas och därmed lämna samtycke för utdrag ur Belastningsregistret för att beviljas tillträde till Ringhals kärnkraftverk då detta är klassificerat som ett skyddsobjekt.

Vid eventuell anställning kommer du som kandidat att genomföra drogprov samt läkarundersökning där godkänt resultat krävs för tillträde till arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan!
ISS Facility Services AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?