Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Vill du vara med och förverkliga Hallands största projekt genom tiderna?

Ansök nu
Vill du vara med och förverkliga Hallands största projekt genom tiderna? Nu har du chansen att vara med och utveckla Hallands kuststräcka genom ditt arbete i Varbergstunneln.

De nedsänkta perrongerna, nya området mellan stad och hav kommer bidra till ett jättelyft för Varberg.Arbetsområdet är 8,5 km långt varav 3 km bergtunnel som har mycket installationstätt arbete med avancerad teknik fördelat i många system. Låter det spännande - sök till oss på Granitor Electro!

Vi söker dig som är ledande montör, elektriker eller fibertekniker som vill vara med och bidra till en bättre miljö för en framtida generation! Vi söker dig med vilja och högt engagemang.

På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar.
När du blir anställd hos oss får du ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan i det stora bolaget.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

På orten Varberg är vi idag ca 100 medarbetare och ingår i Region Sydväst. Våra rekryterande chefer Morten, David och Magnus svarar gärna på dina frågor, kontaktuppgifter finner ni på karriärsidan när ni trycker på ansök.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare