Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Elektriker sökes till Granitor Electro i Varberg

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Varberg växer genom utbyggnad av infrastruktur och industrier samt nybyggnation genom entreprenader! Granitor Electro söker elektriker som vill vara med och utveckla våra avdelningar i Varberg!

Är du en serviceelektriker med hög servicekänsla? Kanske arbetar du som industrielektriker och har ett intresse för infrastruktur eller är du möjligen mer intresserad av att vara ledande montör på en entreprenad? Vi på Granitor Electro har många olika segment att erbjuda!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och framförallt har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och ha goda relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden, innehar ECY-certifikat samt B-körkort ser vi som ett krav.

Din anställning på Granitor Electro

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över då vi tror på långvariga relationer! Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag:
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
Välkommen att ta nästa steg i din karriär och sök dig till den familjära känslan på Granitor Electro i Varberg!

Våra rekryterande chefer svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Urval sker löpande och kan komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdag.
Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Till dig som på något sätt vill sälja rekryterings-, konsult- eller annonstjänster vill vi vänligen meddela att vi har redan gjort vårt val och din kontakt undanbedes.
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.
https://www.granitor.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kiruna
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Kristianstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb