Hoppa till innehåll

Fastighetschef - fortinova - varberg


SOM FASTIGHETSCHEF HALLAND....


...kommer du att leda och ansvara för förvaltningen Fortinovas fastighetsbestånd i Halland, ca 900 lägenheter och ett antal kommersiella lokaler.

Rollen är en operativ del av verksamheten och i arbetet ingår planering, arbetsledning och uppföljning av inre och yttre underhålls- eller renoveringsinsatser och fastighetsdrift, men också budgetering och projektledning av större investeringar eller entreprenörsuppdrag.

Tillsammans med Förvaltningschef har du en viktig del i att arbeta för tillväxt och driva utveckling av fastigheter inom regionen och i nära samarbete med vår business controller ansvarar du för att följa upp regionens resultat mot budgeterade nyckeltal. Motsvarande regionschefer finns för våra bestånd i Västra Götaland samt Skaraborgsregionen, vilket skapar goda förutsättningar för utbyte av kunskap, rutiner och erfarenheter som gynnar hela bolagets förvaltning.

I vårt förvaltningsteam som utgår från Varberg, arbetar 11 Fastighetsskötare och -tekniker i kundteam på olika fastigheter. Deras ansvar är att sköta yttre och inre underhåll i bostäder och lokaler, samt att med kvalitet åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster och verksamheter. Som ledare ser vi att du värdesätter teamets gemensamma framgångar och främjar organisationens kompetensutveckling med ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt.

Du är en viktig ambassadör för Fortinovas varumärke och kommer aktivt att medverka till att personalen efterlever våra värderingar Hjärta, Enkelhet, Mod och Närhet.

VEM ÄR DU?

Vi vill veta mer om dig! Några saker vi tror passar in på dig som landar det här jobbet är att du gillar och kan fastigheter, att du är flexibel, nyfiken och har en problemlösande inställning till det mesta. Vi tror också att du vill vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med ditt team.

Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund och erfarenhet från liknande roller, gärna från Fastighets- eller byggbranschen. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vilja bidra med egna erfarenheter, kompetenser och omvärldsinsikter för att påverka operationella beslut som främjar vårt fastighetsbestånd och dess värde. Vi lämnar stort utrymme för dig att bygga en lokal förvaltningsfunktion som på bästa sätt servar våra hyresgäster i Halland.

Som Fastighetschef har du många kontaktytor, både internt och externt. Du behöver vara bekväm med att kommunicera med såväl kollegor och medarbetare, som hyresgäster och leverantörer.

VARFÖR FORTINOVA?

Vi på Fortinova är stolta över vår värdegrund. Enkelhet, Närhet, Mod och Hjärta är våra ord som vägleder oss i vår vardag på jobbet i allt från hur vi bemöter varandra, våra samarbetspartners och våra kunder, till hur vi fattar beslut - stora som små.
Hos oss finns talangfulla, kompetenta och engagerade medarbetare, som vi värderar högt. Vi genomsyras av en entreprenöriell anda som ger anställda utrymme att komma med nya idéer och förslag som kan utveckla verksamheten och våra processer.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!

START: Omgående
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

Är detta du? Vänta inte för länge med att skicka in din ansökan med CV.

I samarbete med FSK och Kajsa Ohlsson tillämpar vi löpande urval och påbörjar intervjuer innan sista ansökningsdag.
FORTINOVA logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Kajsa Ohlsson
Telefon

Om arbetsgivaren

Fortinova är ett expansivt börsnoterat fastighetsbolag med säte i Varberg. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter på några av västra Sveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och leva på.

Genom att erbjuda både bostäder och lokaler bidrar vi till att skapa levande och trygga samhällen. Vi förvaltar våra hyresgästers hem och drömmar, och skapar utrymme för dem att växa, så att vi kan växa med dem.

Vi tar vårt ansvar som samhällsaktör på stort allvar. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen. Vår arbetsmiljö präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning. Att nå våra högt satta mål förutsätter att alla medarbetare bidrar till bolagets framgång och vi erbjuder marknadsmässiga villkor för ett hållbart arbetsliv.

Vår vision är att Fortinova ska vara västra Sveriges mest framstående fastighetsbolag på bostadsfastighetsmarknaden. Fortinova noterades på First North Premier Growth Market år 2020.

Läs mer om oss här på Fortinovas hemsida

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gnosjö
Organisation & ledning
Företagslogga
Hylte
Organisation & ledning
Företagslogga