Hoppa till innehåll
FORTINOVA logotyp

Ekonomichef - fortinova - varberg

Ansök nu
SOM EKONOMICHEF....

...kommer du att leda Fortinovas ekonomifunktion genom tydlig målstyrning mot övergripande mål. I arbetet ingår optimering och kalibrering av processer, rutiner och kvalitet, men också rapportering i enlighet med IFRS och löpande utvecklingsarbete.

I rollen ingår att säkerställa en relevant och korrekt redovisnings- och rapporteringsstruktur utifrån gällande regelverk och tillväxtplaner likväl som att bistå med beslutsunderlag vid fastighetsförvärv i olika affärsupplägg och transaktionsformer. Med full kunskap om bolagets redovisning och rapportering agerar du finansiell och strategisk sparringpartner till CFO, till vilken du också närmast rapporterar.

Detta är en spännande och möjligen utmanande roll i ett bolag i tillväxt med högt satta mål både finansiellt, organisatoriskt och hållbarhetsmässigt. Du arbetar verksamhetsnära och utgör en viktig spelare avseende beslutsunderlag och kommunikationsplaner för CFO och bolagets ledningsgrupp.

Ekonomifunktionen består av 6 personer inom redovisning och controlling som tar stort ansvar och levererar med hög kvalitet. Som ledare ser vi att du värdesätter teamets gemensamma framgångar och främjar organisationens kompetensutveckling med ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt.

VEM ÄR DU?

Vi vill veta mer om dig! Några saker vi tror passar in på dig som kniper det här jobbet är att du gillar utmaningar och att du är flexibel, nyfiken och vågar testa nya saker. Vi tror också att du vill vara med på en spännande utvecklingsresa.

Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund och lång erfarenhet från liknande roller, gärna från Fastighets- eller byggbranschen. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande med en genuin vilja att bidra med egna erfarenheter, kompetenser och omvärldsinsikter för att påverka både operationella och strategiska beslut som främjar bolagets affär. Rollen är ny i vår organisation och därför lämnar vi stort utrymme för dig att bygga en ekonomifunktion utifrån tidigare framgångsrika arbetssätt och metoder för att nå framgång. Mycket goda Excelkunskaper och ett stort systemintresse kommer att underlätta arbetet.

VARFÖR FORTINOVA?

Vi på Fortinova är stolta över vår värdegrund. Enkelhet, Närhet, Mod och Hjärta är våra ord som vägleder oss i vår vardag på jobbet i allt från hur vi bemöter varandra, våra samarbetspartners och våra kunder, till hur vi fattar beslut - stora som små.
Hos oss finns talangfulla, kompetenta och dynamiska medarbetare, som vi värderar högt. Vi genomsyras av en entreprenöriell anda som ger anställda utrymme att komma med nya idéer och förslag som kan utveckla verksamheten och våra processer.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!

START: Omgående
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

Är detta du? Vänta inte för länge med att skicka in din ansökan med CV. I samarbete med FSK och Kajsa Ohlsson tillämpar vi löpande urval och påbörjar intervjuer innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
Kajsa Ohlsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fortinova är ett expansivt börsnoterat fastighetsbolag med säte i Varberg. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter på några av västra Sveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och leva på.

Genom att erbjuda både bostäder och lokaler bidrar vi till att skapa levande och trygga samhällen. Vi förvaltar våra hyresgästers hem och drömmar, och skapar utrymme för dem att växa, så att vi kan växa med dem.

Vi tar vårt ansvar som samhällsaktör på stort allvar. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen. Vår arbetsmiljö präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning. Att nå våra högt satta mål förutsätter att alla medarbetare bidrar till bolagets framgång och vi erbjuder marknadsmässiga villkor för ett hållbart arbetsliv.

Vår vision är att Fortinova ska vara västra Sveriges mest framstående fastighetsbolag på bostadsfastighetsmarknaden. Fortinova noterades på First North Premier Growth Market år 2020.

Läs mer om oss här på Fortinovas hemsida

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare