Solcellsmontör till Electrotec Energy!

Solcellsmontör till Electrotec Energy!

Har du erfarenhet av att jobba med montage eller hantverk och samtidigt älskar att vara utomhus? Då kan rollen som solcellsmontör hos oss vara helt rätt för dig.

Lite information om vad en solcellsmontör gör:

Som solcellsmontör jobbar du i ett team och de huvudsakliga uppgift är att montera och installera solceller på många olika typer av byggnader, främst fritidshus och villor.

Våra kunder är det viktigaste vi har så vi eftersträvar alltid att ligga i framkant och vi är kända för vårt trevliga bemötande och vår goda service.

Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder.

Utbildning/ Erfarenhet:
  • Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom hantverksyrken som takläggare, snickare och/eller plåtslagare
  • Meriterande med utbildning inom hantverksyrken och/eller fallskydd
  • B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
I rollen som solcellsmontör arbetar du tätt ihop med ett team, därför är det viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du är uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna god service.

Vilka är vi:

Electrotec Energy erbjuder solcellsinstallationer av hög kvalitet och prestanda. Vi har mer än 10 års erfarenhet av installationer av solcellsanläggningar. Verksamheten är baserad i Varberg har ca 15 anställda. Sedan 2021 är vi en del av Assemblin El AB och verkar i samarbete med dem, men i egen regi.

Ansökan:

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-04-30. Har du frågor är du välkommen att kontakta Filialchef Fredrik Svahn, 070 286 83 84, fredrik.svahn@electrotecenergy.se

Tjänsten är på heltid med placering i Varberg.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svahn
Telefon 0702 868 384
Email Mejla Fredrik Svahn
Område Varberg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Snickare, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (39 dagar kvar)