Hoppa till innehåll
Elajo logotyp

Svetsare / rörmontör till vår kund Ringhals

Ansök nu
Har du erfarenhet av att jobba som industrirörmontör eller svetsare inom verkstad, industri eller kärnkraft?

Är du flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter?

Vill du ha ett jobb där du stöter på nya utmaningar och kan utvecklas?

Vi erbjuder
  • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
  • Trygghet och stabilitet
  • Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik
  • Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag tar du med enkelhet del av genom vår förmånsportal Elajo4U
  • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
  • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
Mer om tjänsten

Som rörmontör/svetsare hos Elajo Mekaniks kund Ringhals arbetar du med tillverkning i kundens verkstad samt underhållsarbete ute i anläggningen.

Du jobbar i ett team där ni tillsammans ansvarar för att utföra arbetet. Det innebär ett stort egenansvar där du tillsammans med kollegorna driver på arbetet och tar de kontakter som behövs för att lösa uppgiften. Du kommer vara stationerad på kärnkraftverket Ringhals.

För att få tillträde till kärnkraftverket kommer vi att genomföra en säkerhetsintervju följd av säkerhetsprövning samt registerkontroll för säkerhetsskyddsklassade områden. Drogtest och läkarundersökning kommer även genomföras innan tillträde kan ges.

Kvalifikationer

För att kunna utföra ett bra arbete hos kund ser vi gärna att du:
 • Har någon form av utbildning inom verkstadstillverkning eller mångårig erfarenhet från tillverkningsindustri eller underhållsarbete i liknande anläggning
 • Svetsarprövningar och kunskaper inom TIG, MMA och MIG/MAG är meriterande
 • Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar
 • Kunskaper och erfarenhet inom SS-EN ISO 3834-2 och SS EN 1090 är meriterande
 • Heta arbeten certifikat, travers- och truckkort, hjullastarkort, Mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning är meriterande
 • Behärska svenska väl i både tal och skrift
 • B-körkort
Personliga egenskaper
 • Noggrannhet och ett starkt säkerhetstänk
 • Du är en kontaktsökande och driven lagspelare
 • Du har god förmåga att kommunicera, är samarbetsvillig, flexibel och lyhörd.
Vi erbjuder dig ett arbete där ingen dag är den andra lik, du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare.

Elajo värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om Elajo

Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Vi är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi.

Vår bredd är ibland svår att greppa. Vi är allt från ett elföretag till ett IT-företag med vår egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. Vi har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos oss kan du utvecklas.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2022. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2023-10-31 Urvalet sker löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information, eller frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta:
 • Lillemor Löfgren, Marknadsområdeschef Energi, telefon 0491-767601
Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Martin Eriksson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare och en omsättning på ca 1 miljard. Företaget finns representerat på 36 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Elajo Technology Solutions.

Fler från samma arbetsgivare