Målare till Derome husfabrik

Målare till Derome husfabrik

Vi söker nu målare till Deromes husfabrik i Väröbacka!
För Deromes räkning söker vi fler drivna målare till deras fabrik i Värö! Du får chansen att utvecklas och utmanas i en toppmodern produktionsanläggning tillsammans med glada och sammansvetsade kollegor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på måleriavdelningen där du kommer att:
  • Spackla gipsskarvar
  • Slipa
  • Måla gipsskivor
  • Måla fasad
  • Foga kök
Du kommer få arbeta på plats hos Derome i deras stora, ljusa och nybyggda lokaler I Väröbacka.

Dina arbetstider kommer att vara: Mån-tors 7.00-16.15 Fredagar 7.00-14.10

Personliga egenskaper

För den här tjänsten behöver du inte vara fullutbildad målare, men vi tror att du har erfarenhet kring dessa arbetsuppgifter på ett eller annat sätt. Vi söker en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du stolt kan leverera. Tjänsten kräver att du har ett bra tempo, har en god arbetsmoral, hög närvaro, är en produktiv person och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor.

Vidare är du kommunikativ och har goda kunskaper i svenska i båda tal och skift.

Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid. Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan. Fabriken ligger i Väröbacka, 1 mil norr om Varberg längs med motorvägen.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning.
  • B-körkort samt tillgång till bil.
Meriterande kompetens
  • Du har godkänd gymnasieutbildning inom bygg.
  • Du har jobbat eller praktiserat inom byggbranschen.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning/övergång till kund.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse / omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Kontaktperson:
Ida Johansson, ida.johansson2@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome husfabrik producerar och levererar prefabricerade småhus och fler bostadshus. Med över 70 års erfarenhet i branschen är man kunniga och effektiva inom husproduktion och strävar alltid efter att förenkla för sin kund. Derome husfabrik producerar bostäderna i egna fabriker och tar ansvar för att leverera produkter av högsta kvalitet. Man tillverkar våra hus av trä som vi sågat i våra egna sågverk. Derome arbetar med hela kedjan från skog till färdigt hus. Det gör kvalitetssäkringen och kontrollen över produkterna helt unik.