Hoppa till innehåll
DeLaval Sales AB logotyp

Distriktssäljare i Halland

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Distriktssäljare på DeLaval Sales AB

Vill du arbeta för ett globalt företag där du bidrar till en mer hållbar livsmedelsproduktion? DeLaval är en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av lösningar för mjölkbönder runt om i världen. Som ett företag byggt på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder att göra mer med mindre.

DeLaval Sales AB söker nu en Distriktssäljare i Halland

Vi söker nu en säljare med ett genuint intresse av försäljning och lantbruksbranschen. Arbetet som säljare är ansvarsfullt och självständigt och du planerar, utvecklar och driver arbetet i ditt distrikt i samverkan med serviceorganisationen. Du har stöd av den gedigna kompetens som finns i vår fältorganisation och back-office.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetet innebär marknadsföring, försäljning och projektering av anläggningar och system för djurstallar med fokus på mjölkproducenter. Som Distriktssäljare på DeLaval är du även områdets kontaktperson gentemot byggare, myndigheter och rådgivande instanser.

Kvalifikationer och erfarenheter

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
  • Gymnasie- eller Lantbruksutbildning
  • Erfarenhet av försäljning
  • Vana att träffa kunder och att bygga relationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Kunskap eller erfarenhet av lantbruk och/eller projekteringsarbete är meriterande
Vidare behöver du vara:
  • En person med ett starkt driv som tar de initiativ som krävs för att leverera
  • Affärs- och resultatorienterad
  • Strukturerad med förmåga att planera och prioritera
  • Kommunikativ
  • Ha en mycket god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer

Vi erbjuder dig

Du har i rollen på DeLaval möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid och ekonomi – du kan göra skillnad! Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Rollen kan erbjuda utmaning både för någon i början av karriären såväl som för någon med lång erfarenhet inom försäljning och lantbruk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har genom vårt provisionssystem goda möjligheter att själv påverka din lön.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor med hemmet som utgångspunkt. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Du behöver vara beredd på att arbeta på andra distrikt om behov uppstår.

Har du frågor gällande tjänsten

Du är välkommen att kontakta rekryterande chef Torbjörn Svensson på telefon 070-6023016.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan ligger öppen till 9 juni 2024 men löpande intervjuer förekommer.
DeLaval Sales AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår vision är att möjliggöra hållbar livsmedelsproduktion. Som ett företag som bygger på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkproducenter, att göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar.

Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade yrkesverksamma som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen. Välkommen att läsa mer på www.delavalcorporate.com