Innesäljare till Varberg

Innesäljare till Varberg

Om tjänsten

Vi söker nu en innesäljare till depån i Varberg. Som innesäljare på Cramo kommer du att hantera bokningar av Cramos arbetsmaskiner och övriga produkter ifrån kund, primärt via telefon men också på plats i butiken. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvar för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter och hitta den bästa lösningen för varje situation och kund. I rollen som innesäljare förkommer även butiksförsäljning, det kan även förekomma inslag av uppsökande försäljning både på telefon och genom besök ute hos kund.

Tjänsten som Innesäljare innebär en variation av uppgifter och varierande tryck på beställningar och det kräver i stunder ett stort sinne för problemlösning och stresstålighet.

Om dig

För att trivas i rollen som Innesäljare är du driven och har en vilja att lära dig, är en ansvarstagande, lösningsorienterad och en trygg person som ser samarbete som en självklarhet i vardagen. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla, inte rädd för att prova nytt och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet inom sälj eller servicerelaterade yrken samt om du har truckkort.
  • Du har B-körkort.
  • God datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Depåchef Fredrik Mohlin, tel: 070 - 558 87 50

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Mohlin
Telefon 0705588750
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.