Hoppa till innehåll
Astrak logotyp

Försäljningschef

Ansök nu

Försäljningschef
Frillesås

Astrak söker nu en försäljningschef för den svenska marknaden, en unik möjlighet för dig som vill arbeta med ett stort ansvar inom försäljning och coachning.

Om rollen
I tjänsten som försäljningschef ansvarar du för försäljningsresultaten genom hantering av både egen försäljning samt det interna och externa säljteamet. Detta görs i samband med att uppsatta försäljningsmål uppnås med en effektiv kostnadskontroll. Du arbetar löpande med coachning och stöd för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vidare ansvarar du att försäljningsteamet aktivt arbetar med dedikerad kundhantering och högkvalitativ kundservice. Du kommer vara den första som axlar detta ansvar i rollen som försäljningschef, därav blir du en del av en spännande resa tillsammans med samt en bidragande faktor för bolagets tillväxt framåt.

Vad har Martyn Pointer, Group Sales Director att säga om hur det är att jobba på Astrak? 

"The main reason why I joined Astrak was the opportunity to work in an environment where I could make a difference everyday and in a business that was extremely agile compared to many of the large corporate businesses I had been involved in.

There is a good work life balance at the company and the management are focused on their teams wellbeing. Here you will be a part of an agile, fast paced, entrepreneurial business."

Din profil
Vi ser att du tidigare arbetat med försäljning mot uppsatta försäljningsmål. Som person är du en god kommunikatör, där du kan skapa engagemang och motivation för att bygga hållbara arbetsrelationer, både internt och externt. Vidare har du en fallenhet för coachning och ledning. 

Vi ser även att du har:

  • Erfarenhet av försäljning mot uppsatta mål
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Intresse och/eller erfarenhet av ledarskap och coachning
  • Vana av att arbeta i CRM-system är meriterande
  • Erfarenhet från liknande bransch är meriterande 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-7045195. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
Astrak grundades i Danmark 2003 och är den ledande paneuropeiska leverantören av underredsdelar och markverktyg till byggbranschen. De har flera strategiskt placerade internationella lager som ger deras omfattande sortiment av produkter global räckvidd.   

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare