Elektriker till Assemblin El i Varberg

Elektriker till Assemblin El i Varberg

Entreprenad- och serviceelektriker

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar och nu behöver vi förstärka laget ytterligare med ett par hungriga elektriker. Vi behöver nu entreprenad- och serviceelektriker på heltid, med placering i Varberg. Vi har flera spännande projekt på gång. Skulle du vilja vara en del av det vinnande laget så tveka inte att söka.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Fredrik Åhsberg på nummer 010- 472 57 02 eller via e-post fredrik.ahsberg@assemblin.se

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är dock 2023-02-28.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Åhsberg
Telefon 073-060 54 97
Email Mejla Fredrik Åhsberg
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (19 dagar kvar)