Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Underhållstekniker till Akwel

Ansök nu

Vi söker Underhållstekniker till Akwel i Varberg!

Söker du en spännande tjänst inom underhåll? Sök idag!

Om kundföretaget
AKWEL Sweden AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 MSEK, sysselsätter cirka 310 personer totalt och cirka 170 personer arbetar i Varberg. För att läsa mer, besök gärna hemsidan www.akwel-automotive.com.

Arbetsuppgifter
Som Underhållstekniker på Akwel i Varberg utför du allt underhåll som är nödvändigt för att säkerställa utrustningens driftberedskap och tillförlitlighet. Du utför underhållsarbete (förebyggande och korrigerande), i linje med specifika scheman och processer med respekt för säkerhetsregler och arbetsmiljö. Vidare säkerställer du att utrustningen är väl underhållen och tillgänglig för produktionsverksamheten samt dokumenterar information om reparationer som utförts i systemet och uppdaterar maskinfiler. Du ger även förslag om förbättringar av resurser för att optimera säkerhetsförhållanden, kvalitet och produktionskostnader. Som Underhållstekniker kommer du bli involverad i uppstartsfasen av ny utrustning eller delta i utvecklingen framåt av dessa. Du har internt kontakter främst inom egna avdelningen Underhåll och Produktion, men även med avdelningar som rör miljö eller koncerntekniska frågor. Även externa kontakter med exempelvis leverantörer och certifierings-/kontrollorganisationer förekommer också. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Bakgrund
Du som söker har gärna en teknisk gymnasieexamen i grunden, gärna med inriktning industri/tillverkning. Vi ser att du besitter kunskaper inom verksamhetsområdet, så som mekanik, robot, el och automation (mycket önskvärt). Även kunskap inom frågor som rör säkerhettänk, 5S och arbetsmiljö är viktiga. Hantering av dator så som Word, Excel, PowerPoint är ett krav för tjänsten. Har du kunskaper i teknisk engelska ses detta som meriterande, eftersom koncernspråket är engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, proaktiv, kan arbeta självständigt och tar egna initiativ i ditt arbete. Du är en social och serviceinriktad person som har goda kommunikativa färdigheter. Vidare besitter du även en god analytisk och diagnostisk förmåga. Du gillar att skruva och har ett gediget säkerhetstänk samt vill förstå helhetsprocessen i de arbetsuppgifter du utför.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare