Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Skiftchef till Södra Cell Värö

Ansök nu

Vill du tillsammans med oss fortsätta utveckla Södra Cell Värö att på ett hållbart sätt skapa ännu mer värde av skogen? Har du ett starkt intresse av såväl teknik som människor? Läs mer om tjänsten som skiftchef!

Om tjänsten
Som skiftchef på Södra Cell Värö har du personalansvar och arbetsleder ett skiftlag på ca 25 processtekniker. Förutom operativ arbetsledning jobbar du för en bra arbetsmiljö och god trivsel. Du ansvarar för produktionen av pappersmassa med allt vad det innebär; produktionsplanering, personalplanering, händelserapportering, arbetsmiljöfrågor osv. Du har också hand om frågor rörande kvalité och säkerhet.

I rollen som skiftchef är du delaktig i utveckling inom det egna arbetsområdet och jobbar ständigt med att, i nära samarbete med kollegor, föreslå och implementera förbättringar. I personalansvaret ingår medarbetarsamtal, introduktion av nyanställda, kompetensutveckling, rekrytering osv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, på 6-skift. Som skiftchef arbetar du dagar, kvällar och nätter då fabriken producerar dygnet runt. Du har 7 skiftchefskollegor, varav 2 är skiftchefsreserver.

På Södra sätter vi människor och kultur i centrum. Förutom trevliga kollegor och goda anställningsvillkor får du möjlighet att utvecklas på jobbet, både i arbetsuppgifter och som ledare.

Om dig
Vi söker dig med ingenjörsutbildning på högskolenivå eller förvärvad jämförbar utbildning och erfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet ifrån relevant arbete. God processkännedom och ett gediget intresse för såväl teknik som människor är viktiga framgångsfaktorer i tjänsten. Har du erfarenhet av att leda personal inom processindustri är det ett plus.

Du är en stabil person som är trygg i din profession och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är ytterst ansvarig på ditt skift och kan behålla lugnet även i pressade situationer. För att lyckas och trivas ser vi att du är resultatorienterad och lösningsfokuserad, och bidrar med arbetsglädje och leverans i ditt skiftlag.

Tjänsten innebär till stor del arbetsuppgifter som rör personalen, du som söker behöver därför trivas med att arbeta med människor. Du har många interna kontaktytor, det är av största vikt att du är samarbetsvillig, kommunikativ och förtroendeingivande. Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.

Om Södra
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Södra Cell är med sina massabruk i Värö, Mörrum och Mönsterås en världsledande producent av marknadsmassa. Den största delen av produktionen utgörs av pappersmassa. Södra Cell är en betydande producent och leverantör även av biobränslen, grön el, fjärrvärme och råvara för biodrivmedel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. För din trygghets skull har Södra kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Om anställningen
Södra har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Vid frågor eller funderingar, välkommen att kontakta rekryterare Hanna Bonli 0736 84 77 73 / hanna.bonli@adecco.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning efter semestern eller enligt överenskommelse. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu, rekryteringen sker löpande men med paus under vecka 28-32 med hänsyn till semestrar. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare