Hoppa till innehåll

Bli en del av Ringhals - Junior Radiofysiker

Hos Ringhals får du nu möjligheten att bli en del av deras Program Fenix! Du kommer som radiofysiker att arbeta med framtagning och kvalitetssäkring av mätmetoder för radioaktivt avfall. Vi söker dig som är samarbetsinriktad men även problemlösande och analytisk. Tillsammans med dina kollegor på Ringhals är du i denna rollen med och formar framtidens smarta energisamhälle. Välkommen in med dig ansökan idag!Om tjänsten

Ringhals kärnkraftverk har över 40 års erfarenhet av att producera el och jobbar både med äldre teknik samt med omfattande investeringar i ny teknik och nya system. De utmaningar som Ringhals står inför kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande, vilket innebär att de också ställer de kraven på dig som medarbetare. På Ringhals arbetar de ständigt med att utveckla verksamheten och arbetssättet för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på dem, var på de ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som investerar i sina anställda genom kontinuerliga utbildningar och en ingående introduktion
 • Ett kvalificerat och utvecklande arbete
 • Lönetillägg och milersättning för dig som pendlar minst 5 mil till Ringhals, exempelvis för dig som bor i Göteborg, Halmstad eller pendlar från annan ort

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Som radiofysiker kommer du att jobba under Program Fenix som är framtaget för att avveckla två av Ringhals fyra reaktorer. Du kommer att vara en del av delprogrammet Waste där du kommer att arbeta med utredningar och analyser av det radioaktiva avfallet som uppkommer vid rivning av kärnkraftverk, samt ta fram och kvalitetssäkra mätmetoder för att bestämma innehåll av radioaktiva ämnen.


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning på högskole- eller universitetsnivå inom teknisk fysik, sjukhusfysiker eller likvärdig utbildning som innehåller motsvarande kurser inom hantering av farligt avfall.
 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska såväl tal som skrift då arbetet sker på dessa språk.
 • Innehar ett svenskt medborgarskap då detta krävs för att gå igenom säkerhetsprövningen för tjänsten
 • Innehar B-körkort då resor är en naturlig del av tjänsten

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av liknande arbete inom kärnanläggningar, avfallshantering och tillhörande radiologifrågor
 • Erfarenhet av arbete inom energibranschen, processindustrin eller motsvarande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb