Agil Coach till Ringhals i Varberg!

Agil Coach till Ringhals i Varberg!

Vi söker nu efter en Agil Coach, som har expertis inom agila processer och kan fungera som lärare, mentor, facilitator och coach inom en organisation som strävar efter att förbättra sin agila förmåga. Det är viktigt för Ringhals att du har ett genuint intresse för att stödja teamen genom deras förändringsresa samt hjälpa dem att nå sina mål. Låter detta som något för dig? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!
Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att coacha, utbilda och stödja teamen i deras agila arbete. Fokus kommer att ligga på teamutveckling och att skapa en kultur av kontinuerlig förbättring.

Organisationen arbetar med planering av ekonomi, resurser och tid, där Ringhals efterfrågar någon som kan och förstår processerna inom de agila.

Som Agil Coach kommer du att växla mellan att fungera som lärare, mentor och facilitator för att säkerställa att teamen kan ta till sig och tillämpa agila principer på ett effektivt sätt. Du kommer också att vara involverad i att planera och genomföra agila processer samt ceremonier för att säkerställa att teamen arbetar på ett välfungerande sätt.
Kvalifikationer
 • Har en relevant eftergymnasial utbilning inom relevant område, exempelvis agil projektledning.
 • Har erfarenhet av att agera coach och mentor för team.
 • Har obehindrade kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift, då all kommunikation på bolaget sker på svenska.

Det är även meriterande om du besitter ett tekniskt intresse.

Vi söker dig som är
 • Relationsskapande
 • Innovativ
 • Kommunikativ
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, initialt under 12 månader med mycket goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Varberg, Ringhals
 • Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se