Hoppa till innehåll

Administratör till spännande energibolag utanför Varberg!

I den här rollen kommer du arbeta med bland annat mycket möteskoordinering och att skriva protokoll kopplat till projekt. Du kommer att ha flera bollar i luften och agera som spindeln i nätet. Låter det som något för dig? Sök redan idag!Om tjänsten

I denna roll kommer du framför allt att arbeta ut mot produktion, där din funktion är stötta driften inom verksamheten, genom administration och protokollförging. Du kommer arbeta med olika tekniska protokoll varje vecka, där vissa möten är återkommande och andra styrs utifrån behov. Vidare kommer du också täcka upp för andra administratörer vid behov. Du förväntas arbeta till stor del självständigt med relativt komplexa arbetsuppgifter som kräver inslag av analys, problemlösning, helhetssyn och kvalitetstänk.

Vår kund är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Ett meriterande arbete på en unik arbetsplats
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner


Arbetsuppgifter
 • Möteshantering, såsom göra kallelser, skriva agenda, föra anteckningar i OneNote, samt skriva en aktivitets- och beslutslista utifrån mötet.
 • Skriva protokoll och mötesanteckningar.
 • Veckovis avstämning med enhetschefen för planering framåt.
 • Genomföra mötesbokningar åt chef.


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet från tidigare, liknande arbetsuppgifter, där du specifikt arbetat med protokollskrivning och mötesanteckningar.
 • Mycket goda kunskaper i MS Office (Word, Powerpoint och Excel).
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då dessa språk används i den dagliga verksamheten.
 • Har ett tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har

 • Har erfarenhet av att arbeta i projektform, där du arbetat med liknande arbetsuppgifter.Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Halmstad
Data & IT
Företagslogga
Halmstad
Organisation & ledning
Företagslogga