Underhållstekniker med samordningsansvar till Varbergsköket i Varberg

Underhållstekniker med samordningsansvar till Varbergsköket i Varberg


Bli en del av ett spännande bolag med högkvalitativa produkter och en gedigen grund, verksamma inom livsmedelsbranschen där du som underhållstekniker med samordningsansvar blir en viktig funktion i den fortsatta utvecklingsresan inom underhållsteamet på Varbergsköket i Varberg.

Din framtida arbetsgivare
I vår toppmoderna anläggning i Varberg producerar Varbergsköket AB majonnäs och majonnäsbaserade såser, sallader och dressingar till kunder inom dagligvaruhandeln, foodservice samt industri. Vi är ca 40 anställda och omsätter ca 200 MSEK.
Varbergsköket AB ingår i den internationella livsmedelskoncernen Wernsing Food Family. Med över 4000 anställda i 80 företag representerat i över 20 länder omsätter vi ca 15 000 MSEK. Vi är även ISO certifierade enligt FSSC 22 000.


Vad erbjuder rollen?
I din roll som underhållstekniker med samordningsansvar kommer du arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll av vår produktion. Du förväntas arbeta produktionsnära och kommer utöver det operativa arbetet även att samordna underhållsarbetet för dig och dina kollegor i nära dialog med produktion och ledning. Du kommer sköta den tillhörande administrationen, tänka och agera förebyggande och vara en viktig funktion i utvecklingen av underhållsstrukturen.

Du kommer:
- Genomföra felsökning och avhjälpande underhåll
- Arbeta med installation, driftsättning och uppföljning
- Vara med i det dagliga förbättringsarbetet
- Bidra till kunnigt operatörsunderhåll
- Skapa underhållsplan
- Sköta tillhörande dokumentation och administration
- Boka och hålla kontakten med externa underhållskonsulter

Du kommer arbeta med frihet under ansvar och ha flera nära kollegor med stora möjligheter att utveckla dina egna yrkeskunskaper i ett framgångsrikt livsmedelsbolag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare


Vem är du?
Vi söker dig som vill ha en kombinerad roll inom underhåll och administration, som värdesätter struktur, nära samarbeten och vill vara en bidragande funktion i en störningsfri produktion.

Vi ser gärna att du har:
- Teknisk utbildning från drift och/ eller underhåll
- Arbetat med underhåll i producerade verksamhet sedan tidigare
- Har god systemvana
- Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift, samt kunskaper inom engelska. Ytterligare språk som tyska är meriterande men inget krav.

Utöver maskinunderhåll kopplat till produktionen hanterar du, tillsammans med teamet, även underhåll av fastighet och tillhörande reningsverk.

Vi tror att du är en noggrann och strukturerad person med goda kunskaper inom drift, underhåll och teknik med intresse för tekniska processer. Du är en skicklig problemlösare med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga med högt eget driv. Du anser dig vara en tydlig kommunikatör som är tillmötesgående och flexibel. Du drivs av att leverera kvalitet, har lätt för att snabbat sätta dig in i nya uppgifter och förstår vikten av en tydlig dokumentation och samordning. Du är en prestigelös och nyfiken person som trivs med flera kontaktytor och som gärna bidrar till god sammanhållning och arbetsglädje på arbetsplatsen.


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig med goda tekniska kunskaper inom underhållsarbete från produktion och som samtidigt vill vara med och bygga struktur, ta ansvar och känna ägandeskap för ditt och dina kollegors arbete i en högpresterande och modern livsmedelsindustri.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Varbergsköket.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 26 mars 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se / 0735-127257.

Sökord
Underhåll, Underhållstekniker, Dokumentation, Samordning, Produktion, Livsmedel, Varbergsköket, Varberg, Effektiv

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Varbergsköket.