Team Lead - Debt Collection till Riverty i Varberg

Team Lead - Debt Collection till Riverty i Varberg


Är du en inspirerande ledare som vill arbeta nära dina kollegor, växa och utvecklas tillsammans i en dynamisk miljö med människan i fokus? Då har du nu chansen att bli en del av Riverty i Varberg!

Din framtida arbetsgivare
En värld där affärer möter människans behov. Där finansiell teknik gör skillnad. Där alla har kontroll över sin egen ekonomiska historia. På Riverty bygger vi den, tillsammans. Med ett team av mer än 5 000 experter i 13 länder hittar vi smartare, enklare och sömlöst anslutna sätt att hantera dina pengar. Från flexibla betalningar till redovisning och inkasso, våra helhetslösningar ger alla möjlighet att leva sitt bästa ekonomiska liv. Det är dags att gå in i en ny era av ekonomisk frihet. På kontoret i Varberg arbetar nästan 200 personer inom olika avdelningar och yrkeskategorier. Bli en del av oss och ta utvecklingen av den finansiella tekniken in i framtiden.

Läs gärna mer om oss på Riverty här:
https://www.riverty.com/sv-se/

Vad erbjuder rollen?
I din roll som Team Lead på Rivertys Debt Collection blir du en av två operativa Team Leads med främsta uppgift att coacha, utveckla och inspirera cirka 30 medarbetare i deras dagliga kontakt med gäldenärer, varav du har det direkta personalansvaret för 15 av dessa. Tillsammans bidrar ni med att skapa mervärde och hitta givande lösningar som ger nöjda kunder. Utöver detta ingår också att:

- Leda och fördela arbetet
- Bidra till avdelningens utvecklingsarbete
- Hantera personalärenden och rekrytering
- Resultatuppföljning på både individ och teamnivå

Du kommer arbeta i en dynamisk organisation med utveckling och förbättring i fokus, något som efterfrågar löpande kvalitéts- och effektivitetsarbete. Ni samarbetar nära övriga avdelningar på Riverty, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga, hög lyhördhet och optimala processer.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt, vana av att arbeta proaktivt och strategiskt mot tydliga resultat i nära samarbeten med andra.
Vidare tror vi att du:
- Har vana av att leda och coacha medarbetare
- Vet vad som krävs för att bidra med trivsel och utveckling
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område ses som meriterande.

Eftersom du kommer befinna dig i en internationell organisation ställer det krav på goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det upplevs meriterande om du har erfarenhet från branschen sedan tidigare men är inget krav. Som person har du en lösningsfokuserad inställning, är duktig på att bygga relationer och förstår vikten av välfungerande team.

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill arbeta med ledarskap i en dynamisk miljö, i en bransch under utveckling, med möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Om Team Effektiv
Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Riverty i Varberg.

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdatum är 12/2 2023

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på
jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.

Sökord
FINtech, Ekonomi, Riverty, Inkasso, Ledarskap, Teamledare, Team lead, personalansvar, Effektiv, Varberg

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Riverty i Varberg. Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.