Lönekoordinator på 60% till Euromaster i Varberg

Lönekoordinator på 60% till Euromaster i VarbergHar du erfarenhet inom ekonomihantering och lön? Vill du vara en del av Euromaster - Europas ledande däck- och fordonsservicekedja? Sök då rollen som lönekoordinator hos Euromaster redan idag!


Din framtida arbetsgivare
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 19 länder. I Sverige har Euromaster 140 verkstäder, integrerade och konceptpartners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 470 anställda och omsätter 1,5 MDR SEK. Huvudkontoret finns i Varberg med samtliga stödfunktioner till medarbetare ute på våra verkstäder och vår regummeringsfabrik. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis som skapar förtroende.

Läs gärna mer om oss på: www.euromaster.se


Vad erbjuder rollen?
Euromasters lönehantering är idag outsourcat till ett externt bolag. I din roll som lönekoordinator säkerställer du därför en korrekt inrapportering av löneunderlag från verksamheten till vår samarbetspartner samt kontrollerar output, betalar ut lönerna och säkerställer att ekonomi får rätt underlag till bokföringen. Du är intern kontaktperson för chefer och medarbetare gällande lön, tider, pension, försäkringar, förmåns- och tjänstebilar ihop med reseutlägg.
Du ansvarar för att säkerställa en effektiv löneprocess samt är en viktig funktion i det fortsatta utvecklingsarbetet av processer kring lön- och förmånsadministration som görs tillsammans Team Leader för lön & HR Administration.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Inrapportering av underlag för lön till outsourcingföretag
- Koordinera, kontrollera, stämma av och godkänna löneunderlag
- Kvalitetssäkra och säkerställa att scheman, tidrapporter och körjournaler ligger rätt i systemen
- Intern supportfunktion - besvara frågor från organisationen om lön, tid och resa
- Hantera administration av lönerevision för kollektivarbetare
- Administrera anställningsavtal, intyg och arbetsgivarintyg
- Arkivering

Tjänsten är på 60 % med placering på huvudkontoret i Varberg. Arbetet är fördelat under 4-5 dagar/vecka beroende på dina önskemål och verksamhetens behov.

I HR teamet arbetar 2 HR Business Partners, HR chef samt Team Leader för lön och HR administration. Du rapporterar till HR chefen men TL lön & HR admin samordnar och leder det dagliga arbetet med all HR och löneadministration.


Vem är du?
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som gillar att arbeta mot tydliga deadlines i nära samarbeten. Du har en analytisk förmåga och har lätt för att hålla fokus och prioritera. Då du har många kontaktvägar i organisationen är det viktigt att du är en tydlig kommunikatör med ett pedagogiskt förhållningssätt och god servicekänsla.

Vidare tror vi att du:
- Har en grundförståels inom ekonomi (främst bokföring)- och löneprocesser
- Erfarenhet av att arbeta med olika kollektivavtal
- Har gymnasial, eller eftergymnasial ekonomisk utbildning, gärna med inriktning mot lön/HR.
- God systemvana
- Kunskaper i Excel
- Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande

Din person präglas av en nyfikenhet och vilja att lära dig mer inom området lön med tillhörande områden. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med många kontaktytor, ihop med att vara en problemlösare med högt målfokus som värdesätter goda relationer.


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill vara en viktig funktion i ett stabilt bolag med mångårig branschvana där du får chansen att arbeta tillsammans med kunniga kollegor på Euromasters huvudkontor och utvecklas inom din yrkesroll.

Om Team Effektiv
Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Euromaster i Varberg.

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdatum är 26/3.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.


Sökord
Ekonomi, ekonomiassistent, ekonomiadministratör, lönekoordinator, lön, löneadministratör, Euromaster, Varberg

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Euromaster i Varberg. Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.