Ledande underhållstekniker till Skåne Finkost i Varberg

Ledande underhållstekniker till Skåne Finkost i Varberg


Är du en erfaren underhållstekniker som är redo för att ta nästa steg i din karriär?
Ta då chansen att bli en del av Skåne Finkost i Varberg.

- En framgångsrik livsmedelsproducent med långa anor och stor kunskap i kraftig expansion.

Din framtida arbetsgivare
Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB.
Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 6 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Delikatessmejeriet i Fjärås, Vinsta Texas Food Company AB samt Stensåkra Chark och Deli AB.

Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar. 2022 startades tillverkning av fond och grillsås upp i Varberg.
Bland våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.

Vi är idag ca 45 anställda och omsätter ca 200 MSEK och bedriver verksamheten på två orter, Partille och Varberg. De senaste 5 åren har vi haft en bra tillväxt och vår ambition och vilja är att fortsätta bygga vidare och skapa tillväxt genom utvecklat samarbete med våra koncernkollegor, engagerade medarbetare, bra produkter och bra kunderbjudanden. För att klara detta förstärker vi nu vår organisation på flera håll och söker ny personal.

Läs gärna mer om oss på: https://majonnasfabriken.se/om-oss.html

Vad erbjuder rollen?
I rollen som ledande underhållstekniker går du in i en verksamhet under expansion, bland annat genom sin flytt till nya lokaler i Varberg, vilket är ett förstärkt komplement till deras nuvarande site i Partille.

I din tjänst som ledande underhållstekniker har du fokus på att säkerställa en högfungerande maskinpark och underhållsavdelning. Du bidrar med att sätta rutiner, planerar underhållsarbetet, samt arbetar operativt med underhåll i verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Sköta löpande underhåll och reparationer
- Administrera den tillhörande dokumentationen
- Planera och följa upp underhåll
- Styra externa underhållsleverantörer
- Utveckla operatörsunderhåll tillsammans med produktionschef och kvalitetschef

I samband med planerad expansion kommer rollen att förändras där du på sikt går mer mot en arbetsledande och stödjande funktion med ett par nära kollegor. Initialt kommer du arbeta hälften av din arbetstid med operativt underhåll och resterande tid med planering, uppföljning och ledning av externa servicegivare.

Du arbetar heltid, måndag - fredag kl. 07-16 med placering i Varberg.

Vem är du?
Vi letar efter dig som arbetat som underhållstekniker i några år och nu vill ta steget vidare med ökat ansvar och stor delaktighet inom underhållsarbetet och de rutiner som finns, ihop med de som är under uppbyggnad på Skåne Finkost i Varberg.

Det upplevs meriterande om du har arbetat inom livsmedelsbranschen sedan tidigare men är inget krav, samt att du har erfarenhet av automation, mekanik, PLC, pneumatik och/eller el.

Som person trivs du i samarbetet med andra och är en skicklig kommunikatör med högt självledarskap som ser förbättringsmöjligheter och drivs av förbättringsarbete. Du trivs i en dynamisk miljö med förmågan att växla mellan schemalagda och akuta åtgärder där du skapar struktur och kan prioritera. Du är noggrann, initiativtagande och lösningsorienterad med ett högt säkerhets- och kvalitetstänk.

Vidare hanterar du svenska obehindrat i tal och skrift, samt behärskar engelska.

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill arbeta med kunniga kollegor i en verksamhet med korta beslutsvägar där du är med och bidra till uppbyggnaden av en välfungerande underhållsavdelning. Tjänsten erbjuder dig också möjligheten att växa i karriären, ha frihet under ansvar och på sikt ge dig möjligheten att axla ett större och mer övergripande ansvar.

Om Team Effektiv
Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Skåne Finkost i Varberg.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdatum är 7/2 2023
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på
jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.

Sökord
Underhållstekniker, Ledande underhållstekniker, Mekanik, Automation, Hydraulik, Livsmedel, Livsmedelsproduktion, Skåne Finkost, Varberg, Effektiv

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Skåne Finkost i Varberg. Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.