Kundservicemedarbetare till Euromasters i Varberg

Kundservicemedarbetare till Euromasters i Varberg


Vill du arbeta med service i toppklass på ett uppdrag under våren 2023 där du arbetar tillsammans med ett gott gäng på en härlig arbetsplats med kundservice i fokus?

Sök då tjänsten som medarbetare på Euromasters Kundserviceavdelning i Varberg!

Om företaget
Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster hittar du marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsteerbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.

Vad erbjuder rollen?
Nu söker vi medarbetare på både heltid och deltid för att bygga upp ett härligt kundserviceteam till vårsäsongen 2023. Du kommer arbeta i ett team med cirka 8 nära kollegor där din främsta uppgift är att ta emot inkommande samtal för bokning av däckbyten på någon av Euromasters däckverkstäder runt om i Sverige.

Arbetet innefattar främst inkommande samtal, men även mejl och chatt kan förekomma. I samtalen arbetar du mycket med merförsäljning och är kundens stöd vid val av nya produkter med service och kundnöjdhet som främsta mål.

Du inleder din anställning med en gedigen utbildningsperiod där du tillsammans med dina kollegor får all den kunskap du behöver för att kunna ge Euromasters kunder en förstklassig kundkontakt och service.

Vem är du?
Vi tror att du är en serviceinriktad, positiv och initiativtagande person med en hjälpsam attityd som trivs i nära samarbeten och kundkontakt. Du är en naturlig kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift, ihop med att:
- Ha god datorvana
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
- Har avslutade gymnasiebetyg

Rollen kräver också att du är noggrann och har förmågan att ta till dig ny information på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice eller kundbemötande sedan tidigare.

Start: 23/2 2023
Längd på uppdrag: Från slutet av februari till mitten av april enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid, måndag - fredag.
Arbetsplats: Euromasters huvudkontor i Varberg.

Är detta din perfekta match?
Trivs du med kundkontakt, nära samarbeten och att ge service samtidigt som du representerar ett marknadsledande företag, utvecklas och knyter nya kontakter?
- Då är detta uppdraget för dig!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För denna tjänsten kommer du bli anställd som konsult av Effektiv och vara uthyrd på ett tidsbegränsat uppdrag till Euromaster.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12/2 2023

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.

Sökord
Kundtjänst, kundservice, Euromaster, däckbyten, Varberg, Effektiv

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För denna tjänsten kommer du bli anställd som konsult av Effektiv och vara uthyrd på ett tidsbegränsat uppdrag till Euromaster.