Kökschef med Food & Beverage ansvar

Kökschef med Food & Beverage ansvar


Bli en del av familjen på Societén & Co! Just nu har du chansen att bli Societén & Co nya Kökschef med Food and Beverage ansvar: En tjänst med huvudansvar över våra två kök. En roll i en varierad verksamhet som arbetar med både det klassiska köket på Societéns restauranger, samt den stora evenemangsbokningen genom verksamheten på Arena Varberg. En häftig kombination av det lilla och stora i ett. Med hjälp av dina kunniga kollegor bidrar ni tillsammans med att skapa en minnesvärd upplevelse med välsmakande mat för era gäster!

Din framtida arbetsgivare
Välkommen till Societén & Co - Mat, dryck & nöje på Societén & Arena Varberg!

Societén & Co är samlingsnamnet för vår verksamhet som i dag bedrives på två platser i Varberg. På Societén och på Arena Varberg. Våra restauranger är Bistro Societén, Bodegan, Arena Köket och självklart Societén Event med nöje, evenemang och bankett. På Arena Varberg har vi uppdrag att förse evenemang och möten med allt från kaffe till bankettmiddagar. På Societén har vi viss verksamhet året om, men mer på högvarv under sen vår, sommar och julperioden. På Arena Varberg följer säsongerna den typiska mötesindustrin och går istället på lågt varv under sommar och julhelger.

Genom vår verksamhet på Societén har vi varit en självklar aktör inom mat och nöje i Varberg sedan 1800-talet med finbesök av både Carl Larsson och kung Oscar II. Lägg där till verksamheten på Arena Varberg och vi blir Varbergs största samlingsplats, mitt i hjärtat av en blomstrande stad med långa anor.


Om företagetVad erbjuder rollen?
I tjänsten som Kökschef med Food and Beverage ansvar har du som främsta fokus att coacha och stötta dina kollegor i de bägge köken, samtidigt som du säkerställer att ni är rätt bemannade, har tillgång till rätt råvaror och sköter den tillhörande administrationen. Därför söker vi nu dig som vill kombinera dina kunskaper ifrån köket med datorn på kontoret.

I din roll som Kökschef med Food and Beverage ansvar har du ett helhetsansvar över köken i de två anläggningarna, vilket bland annat innebär att du ansvarar för:
- Personal, nyrekrytering och introduktion
- Tid- och faktureringsattestering
- Schemaläggning
- Menyansvar (tillsammans med restaurangansvariga)
- Arbetsplanering med tillhörande instruktioner för kökspersonal

Utöver detta är du också ett aktivt bollplank mot köks- och serveringspersonal i frågor som rör beställningar, menyförslag och kundbemötande, ihop med att ingå i den övergripande projektledningen.

Du kommer arbeta heltid, måndag till fredag samt enstaka helger.
Arbetstiderna är förlagda mellan förmiddag till kväll.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från kök och restaurangverksamhet sedan tidigare. Kanske vill du ta nästa steg i karriären eller bara få möjligheten att kombinera din passion för matlagning och ledarskap med dina administrativa kunskaper?

Vi ser att du:
- Har relevant utbildning inom kök och/ eller livsmedel. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Har arbetslivserfarenhet från restaurangverksamhet, kök och/ eller event.
- Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift, ihop med att leda arbete på engelska

Det upplevs meriterande om du har vana av personal- eller projektledning sedan tidigare.

Vidare vill vi att du värdesätter ett gott samarbete, nära kontakt med dina kollegor och en tydlig kommunikation. Du har ett strukturerat och engagerande tillvägagångssätt där du alltid gör ditt yttersta för att sätta guldkant på ditt och ditt teams arbete. Med din kreativa sida bidrar du till fortsatt utveckling och arbetsglädje. Vi ser gärna att du har arbetat några år i en snarlik roll eller vill ta steget från köket till kontoret eftersom dina kökskunskaper är ett krav.

Är detta din perfekta match?
Detta är en perfekt match för dig som vill vara en viktig funktion för att förädla och utveckla ett redan väletablerat och starkt varumärke i en stad med stor turism och starkt näringsliv. .


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se

Sökord
Kökschef, Köksmästare, Societén, Food & Beverage, Arena Varberg, Restaurang, Manager, Kock, Effektiv, Varberg

Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.